Amin Boy 20 (02-11-08), good_punisher (02-11-08), Labyrinth (02-11-08), ojo0be (02-11-08), only_fifi (03-11-08), pooyi_khafan (02-11-08), SOHR@B (02-11-08)
دختر ایرونی ودانشگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددختر ایرانی وبازارکاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددختر ایرانی و تفریحبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددختر ایرانی و امنیت اجتماعیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددختر ایرانی واحترام جامعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهدف من از این پست فرهنگ سازی میباشد. در جامعه ای که دم از پیشرفت میزند جای تاسف هست. به امید روزی که به دانیم حق هر دختر ایرانی ( دقت کنید دختر ایرانی ما کار به زنان و دخترانی نداریم که نام این گل بانو را خراب کرده و خود را دختر ایرانی مینامند ) هست که آزادانه به دونه شنیدن بوق ماشینی یا زدن چراغی در کنار خیابان راه برود .
Amin Boy 20 (02-11-08), good_punisher (02-11-08), Labyrinth (02-11-08), ojo0be (02-11-08), only_fifi (03-11-08), pooyi_khafan (02-11-08), SOHR@B (02-11-08)
|
|
خدا رو شکر ما از این کارا نکردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
good_punisher (02-11-08)
امید وارم ایران به هویت خودش پی ببره
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
good_punisher (02-11-08), Haroon (02-11-08), pooyi_khafan (02-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
مطالب بالا من رو ياد خاطراتي انداخت که ديدم بيانش در اين جا خالي از لطف نيست !
يک بار يک بنده خدايي با ماشينش توي محل ما داشت براي يک دختر خانم محترم مزاحمت ايجاد مي کرد ، من هم
رگ غيرت گرفت و جلو رفتم که نمي دونم چي شد اومدم به خودم دوتا مشت گذاشتم باي چشمش ! و بنده خدا که
کپ کرده بود ، گوله کرد و رفت ... اين رو هم بگم که حداقل 5 سال بزرگتر از من بود ! حدود 27 . 28 سالش بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يک بار يک بنده خدايي گير داده بود به يک دختري و داشت ک... م مي ريخت و ما با ماشين بوديم و اين صحنه رو ديديم ... زديم بغل پليس بازي در آورديم و سوار ماشين خودمون کرديمش ... ازش پرسيديم چرا دختر مردم رو اذيت مي کردي ؟ گفت داشتم خواستگاري مي کردم ازش !!! من هم بهش گفتم يه خواستگاري بهت نشون بدم !
مي بريمت اونجايي که عرب ني انداخت و شيوه خواستگاري رو بهت نشون مي ديم ...
دو تا چهار راه که بالاتر رفتيم بگم که طرف خودش رو فقط خ.ي.س نکرد ، از قسم هفت جد جلو و پشت ما گرفته تا غلط کردم و اين جور حرف ها !!!
خلاصه اين خاطرات رو گفتم که فرهنگ ما بالاتر از اين هاست که تا يک دختر بغل خيابون مي بينيم براش بوق و شکلک و متلک بندازيم ...
جديدا خوب شده ولي چند وقت پيش علت بيشتر راه بندان ها وترافيک ها بعلت ايستادن يک خانوم کنار خيابون بود
واقعا خيلي زشته که توي ايران زماني که يک دختر با پسر يا پسر با دختر صحبت مي کنند ، حتما بايد با هم رفيق بشن ... کاش فقط رفاقت بود !!!
کاربر شهرسختافزار
منظور شما پیشرفت به سمت جهان چهارم هست دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks