روزی که مصدق برای ملی کردن نفت از چرچیل شکایت کرد و برای دادگاه به سازمان ملل مراجعه کرد دید که صندلی چرچیل هنوز در جایگاه خودش خالی.مصدق به سمت صندلی چرچیل رفت و جای او نشست و به اطراف خود اصلا اهمیتی نداد.
پس از چند دقیقه چرچیل وارد سالن شد تا در دادگاه شرکت بکند که دید جایگاه او توسط مصدق اشغال شده است.
پس به سمت مصدق رفت و از او خواست که به جایگاه خودش برود.اما مصدق هیچ توجهی به حرف های او کرد.
وینستون چرچیل هم با حالتی خشمگین به مصدق گفت : این صندلی جایگاه من است. میتوانی نوشته جلوی آن را بخوانی. نوشته شده چرچیل . پس مالک این صندلی من هستم و بهتر است که به جایگاهی که مطعلق به خودت است بروی
مصدق هم در کمال آرامش به چرچیل گفت : ایران از آن ماست و نفت این کشور هم مال ماست.تو هیچ جایگاهی برای تصرف در آن نداری و بهتر است به کشور خودت بازگردی.
و پس از آن مصدق صندلی چرچیل را در حالی ترک کرد و به جایگاه خودش رفت که چرچیل حرفی برای گفتن نداشت
یادش گرامی بادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks