zahra6377 (15-03-08)
جریان یه بمب گوگلیه...که خیلی باحاله داره.من که کلی حال کردم.
جوان 26 ساله ای به نام پندار یوسفی به واسطه ی نبوغ و دانشش مشکلی را در سایت گوگل ایجاد کرده که موسسه ی نشنال جئوگرافی را با مشکلات فراوانی مواجه کرده است.
برای پی بردن به شاهکار این فرد ایرانی و همچنین کمک به تداوم هدفی که او و همه ی ایرانیان دارند ، عبارت
"Arabian gulf"
را در سایت گوگل جستجو کنید و سه لینک اول پیدا شده را باز کنید.شما با پیامی روبرو خواهید شد که شما را وادار می کند عبارت
"Persian gulf"
را جستجو کنید و برای همیشه واژه ی ساختگی
"Arabian gulf"
را به قبرستان تاریخ بسپارید.انجام این کار از سوی شما این سه لینک را همیشه در صدر سایت های جستجو شده در گوگل قرار خواهد داد.
من به شخصه این کار رو انجام دادم عبارتی که برام اومد به شرح زیر بود.
The Gulf You Are Looking For Does Not Exist. Try Persian Gulf.
The gulf you are looking for is unavailable. No body of water by that name has ever existed. The correct name is Persian Gulf, which always has been, and will always remain, Persian. Arabian Gulf Arabian Gulf
یه جمله ی دیگه هم بود به عربی که کلی باعث خنده ام شد:
لا خليج المجعول العربي! فقط خليج البالكل الفارسي! انت فهمت؟
لا خليج العربية في الكل الدنيا و الاخرة. ولاكن هنالك الخليج الفارسي في الشرق الاوسط. هذا الخليج المبين.
zahra6377 (15-03-08)
|
|
همکار سابق انجمن
چون که یکی از مدیران گوگل ایرانی اصل من میگم به خواطر همین بوده که نوشته خلیج فارس ولی اگه یکمی نگاه کنی میبینی که تو بازی Call of Duty 4 تو مرحله کشتی اونجایی که داخل یک واگن کشتی کشی تو یک کاغذ بزرگ نوشته خلیج عرب به خواطر همین من از Call of Duty 4 متنفر شدم
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks