این مساله مساله ی تازه ای نیست که با تحریم حل بشه. چون الان خیلی ساله که قیمت های قطعات بالاست (مواردی هم هست که اختلاف قیمت زیاد نیست و علتشم نمیدونم چیه مثلا بعضی از سی پی یو ها واقعا با قیمت مناسبی این جا عرضه میشه اما مثلا اختلاف در رم و کارت گرافیک به وضوح قابل مشاهده است) . البته واقعا 7 میلیون برای کامپیوتر خیلی عدد بالایی نیست ! الان شما یه گوشی اپل میخرید نزدیک 2 میلیون. اگه مادربورد و کارت گرافیک و سی پی یو ، هر کدوم رو مثل یک گوشی فرض کنید، میشه 6 میلیون ! این شرایط اقتصادی بدی هست که باعث میشه ما یه کامپیوتر متوسط رو به بالا وقتی میخوایم بخریم، با یه عدد نجومی روبرو شیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل بعدی دیگه فقط قیمت بالای قطعات در ایران نیست. از دوستان من با چشم خودشون دیدن که مثلا پرینتر های اصل رو با دستگاه های مخصوصی از حالت آکبند در میارن، هلوگرامش رو گرم میکنن تا کنده شه، بعد تونر اورجینال رو برمیدارن و یه تونر آشغال چینی جاش میذارن، بعد دوباره با ابزار مخصوص آکبند میکنن، هولوگرامشم میذارن سر جاش ! تونر رو هم جداگونه با قیمت بالا میفروشن! خوب با این وضعیت من نمیدونم چه طوری آدم خیالش راحت باشه که جنسی که میخره اصله و تقلبی نیست. حالا شما توی قطعات کامپیوتر یه قطعه ندارید که تکلیفتون مشخص باشه، چندین قطعه ، هر کدوم باید حواستون باشه سرتون کلاه نره ! اقلا 2 تومن اضافه میدیم، ای کاش خیالمون راحت بود که قطعات اورجینالن. در این حد هم خیالمون راحت نیست !
این که دارن این جوری نون میخورن ، من مشکلی ندارم، دروغ نگن ، گرون فروشی نکنن، ازشون میخریم، نوش جانشون زحمت کشیدن وارد کردن سود معقولشون رو هم میگیرن، نه این جوری با دوز و کلک هزار دروغ !

Bookmarks