عارضم خدمتتون که زنها قدرت شنوایی شون از مردها بسیار بیشتر هست و میتونند همزمان همه صداها رو بشنوند اما در مقابل مردها کمتر صحبت میکنند و کمتر میشنوند تا انرژی کمتری مصرف کنند و به همین دلیل کمتر خسته میشوند .
در کل خانم ها جزئیات رو میبینند و مردها به کلیات فکر میکنند .
یکی از دلایلی که موجب میشه خانم ها بیشت از آقایون صحبت کنند اینه که مردان علاقه دارند مسائل شون را به تنهايي حل کنند لذا سعي مي کنند مشکلاتشون را براي کسي مطرح نکنند و صحبتي از آن به ميان نيارن در مقابل خانم ها دوست دارن که تمام مسائلشون رو برای همه بازگو کنند چون اعتقاد دارند که همه میتونن کمکشون کنن که در واقع اشتباه هست به این دلیل که همه توانایی پاسخگویی و حل همه مسائل رو ندارن .
در کل خانم ها عاطفی تر از خانم ها هستند و دوست دارن که با دیگران ارتباط برقرار کنن و این مسئله پرحرفی رو به میان میکشه دقیقا برعکس آقایون که دوست دارن بیشتر به مسائل شخصی خودشون بپردازن (از قبیل خوندن روزنامه ، دیدن مسابقه فوتبال ، آمدن به انجمن PcNetwork و ...) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم که زنها بیشتر از مردها صحبت کنند ، ای مورد یکی از خصوصیات زن نسبت به مرد هست که با این خصیصه زن مرد رو به طرف خودش جذب میکنه تا بتونه روابط عاطفی خودش رو بروز بده .
زنها بسیار پر جنب و جوش هستند و یکی از دلایلی که موجب میشه زیاد حرف بزنند ، مسئله عادت هستش یعنی اگر مردها هم یک مدت زیاد با هم صحبت کنند باعث میشه که مردها هم پرحرف بشند .
با اینحال این عرایضم نتیجه یک جمع بندی کوچک بین خودم و خانم بنده بود که نظراتش رو پرسیدم و خدمتتون عرض کردم اما باید بدونیم که زن و مرد هر دو انسان هستند (برخلاف برخی از تصورات شخصی خود بنده که میدونم یک مقدار اشتباه هست) و هر دو دارای یکسری از خصوصیات و معایب هستند که خود خداوند در وجود زن و مرد قرار داده .
پیشنهاد میکنم که یک تاپیک در مورد تفاوتهای زن و مرد درست بشه تا بتونیم نظرات و دلایل منطقی و روانشناسی بین آقایون و خانمها رو داشته باشیم تا بتونیم بحث کنیم بنده هم بعنوان کسی که تقریبا 6-7 سالی هست که تجربه زندگی مشترک رو دارم تا اونجایی که بتونم کمک دوستان خواهم کرد و از نظرات بقیه دوستان هم استفاده خواهم کرد .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks