سلام به همگی
این تاپیکو زدم که ببینیم هر کس چه حیوانی در خانه خود نگه می داره.
من یه سگ از نژاد تریر دارم 2/4 سالشه . خیلی بامزست عکسشم می ذارم بعدا .
شما هم بنویسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همگی
این تاپیکو زدم که ببینیم هر کس چه حیوانی در خانه خود نگه می داره.
من یه سگ از نژاد تریر دارم 2/4 سالشه . خیلی بامزست عکسشم می ذارم بعدا .
شما هم بنویسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
منظور از 2/4 سالشه ... یعنی چند سال بالاخره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 سال و 4 ماهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من خیلی حیوون داشتم تو خونه قدیما
همه جورشو داشتم
از این حیوون ریز میزا بیشتر خوشم میومد همیشه
کبوتر
مرغ عشق
بلدرچین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گربه
خرگوش
گربه وحشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرگوش وحشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرغ و جوجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه حیوون رو هیچوقت نذاشتن بیارم خونه
اونم سگ بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دامداری یکی از فامیلها سگ زیاد داشت میرفتیم اونجا حالشونو میبردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (از این سگ سوسولای 4-5 میلیونی نه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از این وحشی های پدر سگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
یاد همشون بخیر
دیگه هیچ حیوونی ندارم
Ardalan (08-10-08), M A H R A D (09-10-08)
منم ازینا داشتم منظورم الان بود که چی دارید وگرنه تاریخچه ی حیوانداریم اینه :
جوجه( ازینا که بعضی موقع رنگش می زنن می فروشن) = 20-30
جوجه اردک = 10-20
خرگوش = 10-15
گربه = 5
سگ = 2
این از همه مهم تره :
خارپشت = 1
مرغ عشق = 3 جفت
فنج = 1 جفت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا شما که دیگه باغ وحش راه انداختید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (08-10-08), pooyi_khafan (09-10-08)
|
|
من خرگوش داشتم حدودا 13 تا اردک داشتم 8 تا مرغ و خروس ، گربه داشتم بچه دار شد و وقتی رفته بود خیابان تصادف کرد مرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد ماهی هم داشتم یک شاهین هم داشتم که فروختمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من اون قدیما یک اسب آبی داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
راستی گفتی خارپشت یه سری جدید یادم اومد
لاک پشت هم داشتم
مار آبی که خودم از دریا گرفته بودم هم داشتم چند بار
ماهی هم که از ماهی قرمز بگیر تا کپور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه باز یادم اومد دیگه پست جدید نمیدم
همونو ویرایش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ازین لاکپشت کوچولو ها که توی آکواریوم هست خوشم میاد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks