هیچ چیز چه برای انسان و چه پرنده ازادی نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازادی چیزیه که باعث پیشرفت و حذف تبعیض و حذف دین در امور سیاست میشه و همه کار ها دست اون کاره هاش میفته نه یک نفر دارای 20 شغل باشه و از هیچ کدوم هم چیزی سرش نشه و برای میلیون ها نفر تصمیم خودسرانه بگیره
در مورد کشور های غربی بهت بگم
یکی از فامیل های من رفت انگلیس پناهندگی گرفت البته قضیه مال بیش از 15 سال پیشه که اون موقع من زیر 10 سال بودم فقط امسال عید زنگ که زد باورم نمیشد این همون ادمه
اینجا به نون شبش محتاج بود
الان تو انگلیس خونه، ماشین، درامد و زن انگلیسی داره زندگی کاملا عالی برای خودش ایجاد کرده با یه کاگری ساده نه کار تخصصی
میگفت اونجا یه کارگرش هم نگرانی نسبت به اینده نداره چون نه گرونی رو حس میکنه نه استرس و فشار روانی زندگی روش هست نه چیزی
هر هفته دو روز تعطیل میکنن اخر هفته ها تفریح میکنن بعدش با روحیه دو برابر برمیگردن سر کار
ولی اینجا چی؟ کارگران باید راه رو مسدود کنند و یا خود سوزی بکنند تا شاید اگه موضوع رسانه ی شد، مسئولان برای حفظ آبرو یکی دوتا وعده تو خالی بدهند.
هرکسی در کشور های مانند امریکا، کانادا، انگلیس و المان و ... نتونه به جایی برسه از بی عرضه بودن خودشه چون کسی خار پاشون نمیشه

Bookmarks