تمام مشکلات ما و این جر و بحث های فرسایشی ،، همه ش فقط و فقط به خاطر این گروه غرب زده و غربگرا و سیاست های غلط اندر غلط دولت هستش.
در عرض یه شب ارزش ریال نصف شد.. خوب این به خاطر چیه ؟؟ به خاطر بی لیاقتی و مقتدر نبودن دولت ما.... مثل یه مرد هست که جوهر جذبه نداره.....
خوب بقیه هیچی حسابش نمیکنن
این سند 2030 یه گوشی از فضاحتشو تو اتفاق اخیر تهران غرب نشون داد....
انرژی هسته ای که لااقل دلمون خوش بود تو اون یکم پیشرفت داشتیم به فنا رفت
باررسی های بی سابقه اژانس هسته ای عزت ما رو نابود کرد
یه خارجی تو اینترنت میگفت من فکر میکردم ایران خیلی کشور مقتدر و با نظم و ثباتیه...ولی اینارو که تو اینترنت خونده بود گفت که اشتباه کردم.
من یه جمله خیلی قشنگ خوندم :
میگفت : ما 2500 سال تمدن نداریم....... ما 2500 سال پیش متمدن بودیممممممم.....چقدر دل ادم میسوزه....
ژاپن بعد از بمب باران اتمی خیلی داغون شد....ولی فداکاری و سخت کوشی و همفکری مردمش باعث شد یکی از بهترین اقتصادهای جهان بشن
البته همه تقصیزها هم متوجه این دولت نیست
به خودمون بر میگرده
یه قسمتیش هم به تاریخ برمیگرده
چندتا واقعه ی تاریخی بود که مارو به شدت عقب انداخت
یکیش : حمله مغول ها بود که خیلی ویرانی و کشتکشتار و نابودی به بار اورد ،،
یکی دیگه : قتل یه انسان بسیار با فضیلت و عالم و دانشمند به نام "امیرکبیر " بود،، کسی که دارافنون رو تاسیس کرد ...اگه دستاوردهاش تا الان بود و به قتلش نمیرسوندن فکرشو بکنید چقدر پیشرفته بودیم الان
یکی دیگه هم 8 سال جنگ تحمیلی بود که بسیاری از منابع کشور رو بلعید و خیلی عقبمون انداخت...و اخر سر هم امام نازنین مون اون جام زهر قطعنامه رو قبول کرد.
و دیگری هم در دوره ی قاجار ما بیکفایت ترین شاه ها رو داشتیم که مملکت رو به فنا دادن...خاک ملت رو فروختن...
البته نباید ناامید بود
باید امید داشت و در صدد اصلاح خودمون بر بیام...باید روحیه کار گروهی رو بالا ببریم....باید یکی یکی مشکلات را از سر راه برداریم
به امید اون روز.........همگی یه صلوات..........

Bookmarks