آمارش رو از جایی نمیگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود مردم میرن توش و یه فرومی رو پر میکنن که مثلا قیمت بیلیت متر چقدر هست توی شهر شما ، ماهانه چقدر حقوق میگیری و....
من یه بار داشتم پر میکردم میدیدم زده اکثرا با ایرانسل و همراه اول و شاتل و.. وصل شدن و رای دادن
و من آخرین بار میخواستم پر کنم (بعد از گرونی دلار) حقوق ماهانه رو اجازه نمیداد بزنم میگفت خیلی از میزانی که بقیه تهرانی های زدن کم تر هست و باید این موضوع مورد برسی قرار بگیره که شما اطلاعات دروغ نباشه (چون پول ایران بی ارزش ترین شد یهو )
فکر کنم حدود 2 ماهی زمان ببره تا ببین همه دارن حقوق ها رو پایین تر میزنن که سطح حقوق رو تغیر بدن و ...
تا 6 ماه پیش با یک ماه حقوق من میتونستم یه سی پی یو 8600k بخرم و هزینه راه برای رفت و امد به محل کار هم بزارم کنار ولی الان با کل حقوقم 200 تومن هم بزارم روش نمیتونم بخرم :| (تازه سال جدید هست و حقوق ها بیشتر هم شده)
این کاهش قدرت خرید نیست پس چی هست
همه رسانه ها فقط و فقط میگن ما خوبیم چه ایران چه امریکا چه پشمک مش ماشاالله ولی واقعیت در آخر همون هست که خودتون توش زندگی میکنید.
با ماهی 1120 نمیشه هم کرایه خونه داد ، هم قبض داد هم خوراک داشت و...
خدا بیامرزه پدر بزرگم میگفت اون زمان 1 نفر کارمیکرد خرج 10 نفر رو میداد الان 10 نفر کارمیکنن ولی خرج یکی رو هم نمیتونن بدن.
بله هزینه کاهش داشته اونم در درآمد نسبت به مواد خوراکی ، مسکن آب برق گاز تا نمیرن ولی چون ارزش پول ملی امده پایین قدرت خرید هم امده پایین (که میگم تا 2-3 ماه دیگه بروز میشه ولی معمولا 6 ماه رو میانگین میگیره این سایت)
در کالیفرونیا حداقل دست مزد ساعتی 10 دلار هست (تازه اونم برای سال 2016) برای 5 روز کاری در هفته و 8 ساعت کار در روز میتونید توی این سایت بخونید
نهایت مالیاتی که از طرف میگیرن 10% از حقوق ماهانش هست توی این سایت بخونید
پس شد ساعتی 10.5 دلار روزی 8 ساعت میشه 22 روز ضرب در 8 ساعت ضرب 10.5 دلار منفی 10% که میشه ماهی 1660 دلار روند
برای کسی که کم ترین دست مزد رو میگیره نه کسی که تحصیلات داره ، نه کسی که از خودش کار داره ، نه کسی که سابقه داره
اون خبری هم که گذاشتید نداشتن نسبت به سبک زندگی امریکایی رو میگه ، نه سبک زندگی ایرانی که رفته رفته مردم جای گوشت ، مرغ ، میوه و.. رو به نون و برنج دادن تا بتونن خودشون رو سیر کنن.
ربی که 10 کیلیو گوجه میخواد تا بشه یه قوطی قیمتش از خود 10 کیلیو گوجه کم تر هست (چون بیشترش موادشیمیایی هست تا گوجه) کافیه برید از کسایی که رب خونگی درست میکنن رب بخرید تا قیمت دستتون بیاد (جریان آب لیمو و.. هم همین هست)
قیمت ماشین kia optima 2017 تو امریکا بین 2200 تا 26000 دلار هست یعنی بین 15 تا 16 برابر حقوق یه کارگر همین ماشین توی ایران 220 میلیون تا 240 میلیون هست یعنی بین 205 تا 215 برابر حقوق یه کارگر.
یعنی گدا باشی توی امریکا روزی 20 دلار هم بندازن جلوت از یه کارگر ایرانی درآمد ماهانت بیشتر هست :|
بله عزیز اون خبر نسبت به سبک زندکی امریکایی هست وگرنه همون ها بخوان به سبک زندگی ایرانی خرج کنن میشن همون بچه پولدار های خودمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks