دشمن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا حسن نیت شما مشخص شد.
همون دشمن میگه مسوولین ایران دارن پولهای مردم رو اتیش میزنن. چرا در این موارد حرف دشمن باد هواست؟ چرا فقط همون چیزی که میتونه به نفعتون باشه رو میبینید؟ چرا این رو نمیبینید که اگه یه موسسه ای جرات کنه و اماری از اوضاع بد اقتصادی بده به جرم سیاهنمایی دودمانش رو به باد میدن اما دشمن شما اینقدر جنبه داره که اشتباهاتش رو هم بهش بگن؟
البته من با شما حرفی ندارم چون شما توی میدان جنگ هستید و اسلحه دستتونه و من میخوام از منطق و فهم صحبت کنم که هیچ سنخیتی با میدان جنگ نداره.
یک عده انسان بی فکر و منطق که مدام هم شانتاژ بشن برای هیچ هدفی جز دریدن کسانی که سر راه قرار میگیرن اجیر نمیشن و شکی نیست که شما میتونید با توسل به همون یک کلمه "دشمن" 80 میلیون ایرانی رو قلع و قمع کنید و حتی یک لحظه هم دچار عذاب وجدان نشید. البته من واقعا شما رو به عنوان دشمن نگاه نمیکنم چون یقین دارم شما با فکر این کارها رو نمیکنید. شما مسخ شدید و دقیقا مثل رباتی که از جای دیگه کنترل میشه صرفا کاری رو میکنید که بهتون دستور میدن.







Bookmarks