من کاری ندارم اونور خوبه یا بد چون من اینورم. ضمن اینکه چون اونور واسه فلان خواننده فرش قرمز پهن نکردن پس جای بدیه منطق بسیار محکمیه که من باش درگیر نمیشم!!!
حرف من اینه که اینجا اینقدر سطح زندگی بالاست که هیچکی برای سیر کردن شکمش به شغل شریف کپی پیست کردن مطلب با هدف وارونه جلوه دادن حقیقت رو نمیاره!!!
حرف من اینه که اینجا اینقدر اوضاع خوبه که هیچکس مجبور نیست از راه دین فروشی و ریا نیازهای اولیه زندگیش رو تامین کنه!!!
حرف من اینه که اینجا به حدی مدیریت قویه که پولها فقط خرج پیشرفت جامعه میشه و ذره ای از بودجه کشور توی جیب کسایی نمیره که وظیفه شون صرفا تایید حرفهای باطل همکاران خودشونه!!!
حرف من اینه که اینجا هیچکس مجبور نیست شرافتش رو زیر پا بذاره و خزعبلاتی رو بیان کنه که بهش دیکته کردن!!!
متاسفانه شما هنوز نفهمیدید که اگر تمام دنیا رو گند برداره و اونقدر بوی گندش بزنه بالا که نیازی نباشه شما خودتونو تو زحمت بندازید برای اثباتش باز هم اعتبار شما همینقدر اندک خواهد اند و نمیتونید با بی اعتبار کردن دیگران خودتون رو موجه کنید. شما نفهمیدید که در مقام مقایسه نیست که شما تضعیف میشید. شما تمام شرایط لازم برای عدم مقبولیت رو یکجا در خودتون جمع کردید و میخواید با توسل به زور و اجبار محبوبیت کسب کنید!!!
عجب نوابغی هستید شما که حتی ساده ترین قوانین طبیعت رو هم درک نکردید و از فهم فلسفه خلقت دم میزنید!!!!

Bookmarks