اما در عوض صد در صد مردم ایران تو پول غلط میزنن و از فرط پولداری دیگه به پول رغبت ندارن به همین جهت یارانه میگیرن برای زندگی . از بس که خاویار و گوشت خوردن دیگه از غذا بیزارن و همشون سعی میکنن سوءتغذیه داشته باشن تا کمی از زیان پول زیاد و غذای پر از گوشت و خاویار شون کم بشه چرا که فهمیدن مسولین کشوری صبح و ظهر و شام نان خالی میخورن برای خود سازی یا نهایتاً اگر خیلی اسراف کنن دوتا تخم مرغ نیمرو میکنن و با پنیر میخورن چون فهمیدن غرب پر خور فرو پاشیده و دیگه وجود نداره .. وقتی بچه بودن (همون موقع که خانه ها پر جمعیت بود)چون پول زیادی از جیب باباشون بیرون میریخت و زیر دست و پا له و فرسوده میشد و مامانشان هم که پول رو با کاغذ باطله همیشه اشتباه میگرفت(از بس که فراوان بود)هنگام جارو کشیدن خانه ، پولها رو هم میریخت سطل آشغال . به همین علت نسل جوان یا انگیزه بچه ندارن یا تک فرزند هستند چون نمیخوان پولهایی که مدام از جیب بابا بیرون میریزه زیردست وپا بمانه و راهی سطل آشغال بشه . خلاصه هر چی بگم از پولداری این مردم کم گفتم . کافیه یک ساعت در اداره پشت میز بشینه تا به اندازه یک سال آمریکاییهای گرسنه و بدبخت پول دربیاره . خود شما بهتر از من میدانید چرا که در این کشور زندگی میکنید و میدانید که حتی مریخیها هم حسرت زندگی در بهشت ما را می خورند چه برسه به انسانهای کره زمین . فقط خواهشی از شما پولدارهای عزیز دارم و آنهم این است که پولهای اضافه رو دور نریزید بدین به آمریکاییهای فقیر و بدبخت تا از گرسنگی نمیرن و دعا به جان شما بکنند . چه میشه کرد بیچاره ها شانس نداشتن و در کشور ما زاییده نشدند طبق آمار ، 2000 درصد مردم بدبخت آمریکا گفتن حاضر بودن دست وپا نمیداشتند اما در سرزمین رویایی ایران زندگی میکردند . خدایا به خاطر بوجود آوردن سجاد از تو بسیار سپاسگزاریم .

Bookmarks