بهتر نیست ابتدا هدف و نیتتون از ارائه این آمار رو عنوان بفرمایید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا دیروز که حضرات و اعیان و انصارشون صبح تا شب تلاش میکردن که به مردم ثابت کنن که وضعشون خوبه و زندگیشون سراسر رفاه و خوشبختیه و اگر خودشون اینو حس نمیکنن علتش پرتوقعی خودشونه. حالا که دیگه قضیه اونقدر حاد شده و اکثریت مردم از پس تامین مخارج اولیه زندگی بر نمیان فوکوس کردن روی آمار و ارقامی که در نهایت نتیجه بگیرن بابا این فقط مشکل شما نیست اون آمریکای جهانخواری که قبله آمال اکثریت ژن خوبها هم هست وضعش بدتره!!!
البته این دوست عزیز هیچ اشاره ای نکردن که این بررسی بر مبنای چه شاخص هایی بوده و اگر با همون معیارها اقتصاد ایران رو بررسی کنیم چند درصد مردم ایران میتونن از پس مخارج زندگی بر بیان.
کاش حداقل ترجمه درستی از متن ارائه میشد که امیدوار میشدیم در پس انتشار این مطلب و فارغ از نیت این هموطن حداقل فهم درستی از مطلب حاصل شده!!! به عنوان نمونه ایشون ترجمه کردن که "این گروه کمتر از چیزهایی که نیاز دارند (استفاده میکنند) تا در اقتصاد مدرن ، زنده بمانند" که معادل فارسیش میشه"این گروه درامدی کمتر از آنچه که برای زندگی در اقتصاد مدرن لازم است دارند"







Bookmarks