با تشکر الان نظر دقیق شما در رابطه با بنده چیست از دیدگاه روانشناسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر الان نظر دقیق شما در رابطه با بنده چیست از دیدگاه روانشناسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود به شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه لازم نیست شما دست روی هر دختری بزارید
ازدواج موفق اینه که پدر و مادرتون براتون انتخاب کنند ن شما
وقتی پدر و مادرتون انتخاب کنند دیگه از شما بزرگتر نیست.
به نظر من بهترین کار همون خانواده است . اینجوری راجع بهش فکر نکنید ببینید اگر مادر شما دختری رو برای شما انتخاب کنه مسلما کسی رو انتخاب می کنه که از نظر خانوادگی خوب هستند و به خانواده شما می خورن و دیگه اینکه حداقلها رو داره حتما.
کاربر شهرسختافزار
خدا خیرتون بده اما من با کسی میخواهم زندگی کنم که دوست ش داشته باشم..من زندگی مصلحتی رو دوست ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پدر و مادرم میخواهند باهاش زندگی کنند یا من؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام. عجب حرفی!!!!؟؟؟ حالا اگر می گفتید با پدر و مادرشان مشورت هم بکنند یک چیزی!! ولی اینی که گفتید خیلی اشتباه است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Calm در تاریخ 15-12-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks