چرا من گزینه به ما پیوند ید را میزنم تو تلگرام شهر سخت افزار صفحه ای باز میشود اسم chanalمیاید وچیزی مینویسم داخل تلگرام sarryمیاد
چرا من گزینه به ما پیوند ید را میزنم تو تلگرام شهر سخت افزار صفحه ای باز میشود اسم chanalمیاید وچیزی مینویسم داخل تلگرام sarryمیاد
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshi7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کانال حالت یکطرفه داره و فقط مدیران ما میتونن در اون مطالب ارسال کنند، چون فقط جنبه اطلاعرسانی داره. مثل گروه نیست که شما هم بتونید در اون چیزی ارسال کنید.
شما بعد از اینکه کانال شهرسختافزار رو Join کردید میتونید از مطالبی که میاد روی کانال استفاده کنید.
اگر مشکلتون چیز دیگری هست لطفاً با عکس توضیحش بدید.
سپاس
AMD>INTEL (27-02-16), Optimus Prime (01-03-16), ravegoat (27-02-16), ViViD (05-03-16)
سلام چرا کانال تلگرام هیچ سایتی برام باز نمیشه بتونم از مطالبش استفاده کنم رفتم سایت سوالات پزشکی ایکن تلگرام زدم باز نمیشه دلیلش چیه برای سایت شهر سخت افزار هم همینطور همون گزینه ای که نوشته به ما بپیوندید
- آخرین نسخه تلگرام رو دریافت کنید و آپدیت کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshi7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- با یک مرورگر دیگه امتحان کنید (گاهی فرآیند انتقال از اون آدرس به برنامه تلگرام در برخی مرورگرها دچار اشکال میشه)
اگه مشکل حل نشد یه عکس بذارید که ببینیم وقتی روی اون لینک کانال تلگرام شهرسختافزار کلیک میکنید چه اتفاقی میافته و به چه صفحهای میرید.
سپاس
AMD>INTEL (01-03-16), Optimus Prime (01-03-16), ViViD (05-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks