سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید چند تا مورد هست
اول اینکه همونطور که گفتم، جای دوم آشنا بود و من رو میشناخت، باهاش چند بار خرید و فروش داشتم، ولی به دلایلی این دفعه لپ تاپ رو دادم به آواژنگ چون فکر کردم شاید بخش تعمیرات اونا بهتر باشه که البته عجب اشتباهی کردم!
مورد دوم اینه که اون فرد چون منو میشناسه، میدونه که این چیزا رو چک میکنم موقع تحویل لپ تاپ، اگر هم بخواد قطعه ای رو عوض کنه نمیاد این بلا رو سر من بیاره، با یه مشتری این کارو میکنه که میدونه از این چیزا سر در نمیاره
مسئله سوم اینه که من لپ تاپ رو در حالتی به آواژنگ تحویل دادم که روشن نمیشد و در همون حالت هم تحویل گرفتم، در نتیجه نمیتونستم cpu رو چک کنم، ولی از تعمیرکار دوم لپ تاپی رو تحویل گرفتم که روشن میشده و همونجا چک کردم
حالا منم نمیگم تعمیرکار آواژنگ الزاما به عمد این کارو کرده، شاید داشته cpu رو تست میکرده (چون دقیقا همون فرد گفت که cpu مشکل داره، این دومی از همون اول گفت بعیده از cpu باشه) و یادش رفته بعد از تست cpu خودم رو بذاره سر جاش!
ولی در هر صورت با این کارش در حق من جنایت کرده دیگه! حالا فردا میرم آواژنگ، اگر مشکل من حل شد که شد، ولی اگر حل نشد دیگه به هیچ وجه هیچ کالایی با گارانتی این شرکت نمیخرم و به هر کسی که برخورد کنم هم همین رو میگم
لطف میکنید قیمت این دو cpu رو اگر میدونید، بگین؟ میخوام ببینم چقدر از لحاظ مالی ضرر کردم
Bookmarks