با سلام
این مملکت بهشت کارمندان است. پنج شنبه و جمعه تعطیل . تعطیلی رسمی هم که کم نیست...
بعد بازدهی چقدر ست؟ اون روزی که میان سر کار ، چطور با ارباب رجوع برخورد میکنند؟
باید نان ی برد به خانه که از لحاظ قانونی،شرعی و اخلاقی حلال باشد...
با سلام
این مملکت بهشت کارمندان است. پنج شنبه و جمعه تعطیل . تعطیلی رسمی هم که کم نیست...
بعد بازدهی چقدر ست؟ اون روزی که میان سر کار ، چطور با ارباب رجوع برخورد میکنند؟
باید نان ی برد به خانه که از لحاظ قانونی،شرعی و اخلاقی حلال باشد...
Aaron Swartz (12-07-16), Haswell (12-07-16), iranpg (12-07-16), M A H R A D (03-07-16), VAhid_El (30-06-16)
|
سلام
ما خودمون هم تو شغل کارمندی بودیم هم بازار . در نهایت می فهمید استرسی که در کار بازار هست . در کار کارمندی به هیچ به هیچ عنوان نیست. شاید درصدی باشند که سرمایه میلیاردی دارند و استرس و مشکل کمتری دارند اما اکثرا شغل سختی دارند
من میگم سادگی و بی بخاری از مردم هست که هر جور باهاشون رفتار میشه بهشون برنمی خوره!! کارمند باید نوکر ارباب رجوع باشه . داره از پول نفت و مالیات که ما می دیدم ، تغذیه میشه
چند وقتی هم هست که کامپیوتری شده ادارات و بساط از کار در رفتن ، کارمند ها جور شده. میری میگه سیستم هست! تو سیستم هست!! بهش میگم مرد مومن ما که بی سواد نیستیم...سیستم یعنی اینکه کلیک کنی یا تایپ کنی ، بزنی بره مرحله بعد ، دست کارمندی بعدی.. این نیست که معجزه بشه یا خودش خود به خود کار انجام بشه
مردم بی بخار هستند، سیستم های نظارتی مثل بازرسی هم ضعیف هست. کارمند ها جولان میدن برای خودشون
Aaron Swartz (12-07-16), Haswell (12-07-16), iranpg (12-07-16)
با حروم و حلال نمیشه خیلیها رو در جوامع انسانی (چه شرقی چه غربی) مهار کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قانون، بازرسی داخلی و مطبوعات آزاد بهترین راههای کنترل جوامع هستن
البته قبلش دولت رو باید کوچک و تمامی خدمات رو برخط (آنلاین) کرد تا مردم هم مجبور نباشن برای هر کار کوچکی هوار بشن سر کارمندها تا جنگ دو طرفه و رشوه و ... عادی بشه
الان چه خبره اینهمه کارمند بخش دولتی؟ باور کنین دیدم یه عدشون صبح میان پشت یک کامپیوتر و ساعتها رقص کوردی توی آپارات و وبگردی بیهوده انجام میدن و ظهر میگن بای بای
نظارت توی این مملکت یک شوخی تلخه
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 13-07-16 انجام شده است علت: خطر فیلـترینـگ
Aaron Swartz (12-07-16), iranch (12-07-16), iranpg (12-07-16), unlimited (12-07-16)
درست می فرمائید. من هم اون سری رفتم پیش یکیشون. دیدیم تو سایت های خبری داره ، خبر میخونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی از ساعات هم مشغول تلفن زدن با دوستانشون هستند
iranpg (12-07-16)
باز خبر خوندن یه چیز مفید هست و از تغییرات و اتفاقات با خبر میشن !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
سلام نمی خوام تواین انجمن های فنی صحبت غیربکنم و100 البته هم اجازه نداریم اگرهم مدیربخواد نمی تونه چون خداحافظ شهرسخت افزار میشه!
ولی بدجوردلم پره کارمندی که مفت میگیره اصلا ازنوسان بازارخبرنداره اصلا از گرونی جنس ،سودش ،مالیات، عوارض ،خبرنداره چه توقعی دارید تعطیل که میشه نره شمال!
این ادارات این کارمندان چه گلی به سرمامیزنند! تعزیرات یکی از مشکل دارترین ادارات ماست
اما با iranch موافقم یکی ازبدتررین مردم راداریم چرا که موقع که بایدباشند تماشاچیند .
کارمن دارایی یود که بعدازظهر امد بیرون گفت نامردا من خواب بودم رفتن ! این دیگه میفهمه
چقدرباید پول مالیات ، بیمه ، عوارض ، برق ، تلفن و.... پرداخت کنی ؟ ولی این کارمندان چی ؟
iranch (12-07-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks