D J V A H I D (30-05-09), G E N E R A L ™ (30-05-09), Labyrinth (02-06-09), Shahryar (01-06-09), Trance (30-05-09)
عضو VIP شهرسختافزار
یکی از بچه های عزیز و باحال این فروم بی شک میلاده! / همون *Gladiator*
الان یکی از دوستان بهم خبر دادن که پدربزرگشون به رحمت خدا رفته! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به ایشون به نیابت از بچه های PCN تسلیت عرض می کنم. ان شا الله غم آخر باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال ببخشید که دیر خبر دار شدیم.
D J V A H I D (30-05-09), G E N E R A L ™ (30-05-09), Labyrinth (02-06-09), Shahryar (01-06-09), Trance (30-05-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
علی جان خیلی ممنون هرچی خاک ایشون هست بقای عمر شما باشه .
من جای دیگه توضیحاتی دادم ولی خوبه که اینجا هم توضیحاتی بدم .
پدر بزرگ من که به همراه همسر و پسرش (عموی من ) به سفر حج رفته بودند در مدینه منوره جان به جان آفرین تسلیم نمودند و نتونستند به مکه مشرف شوند. و طبق وصیتی که کرده بودند در قبرستان بقیع در شب وفات حضرت فاطمه س به خاک سپرده شدند خوشا به سعادتش چون هرکسی اینقدر مقام پیدا نمیکنه که در اونجا زندگی رو بدرود بگه این بزرگواری هرچه بیشتر ایشون رو میرسونه به هر حال غم بزرگی بود که بر ما وارد شده واقعا تحملش سخته غریب بودن اونجا و تنها بودن عموم دل همه رو سوزانده چون اون قبل از فوت پدر بزرگم مادر بزرگم رو به مکه فرستاده بود و خیلی تنها بود
در زیر اعلامیه ایشون رو نیز میبینید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (31-05-09), ™Ali (31-05-09), Labyrinth (02-06-09), murizaki_2000 (31-05-09)
G E N E R A L ™ (30-05-09)
عضو VIP شهرسختافزار
انالله و انا الیه راجعونمن نیز به نوبه خودم این ضایعه اسفبار رو خدمت دوست خوبمون میلاد تسلیت عرض میکنم ... و خوش به سعادت پدر بزرگی که در بهترین مکان ممکن دفن شده ...
این سرنوشت همه ماهاست ...
و تنها خوبیست که میماند...
G E N E R A L ™ (30-05-09)
کاربر شهرسختافزار
من هم به نوبه خودم این ضایعه تاسف بار رو به میلاد عزیز تسلیت می گم . ان شاء ا... روح اون بزرگوار قرین رحمت الهی بشود .... ما رو هم تو غم خودتون شریک بدونید .
G E N E R A L ™ (01-06-09)
कभी हार
میلاد جان در گذشت پدر بزرگتون را تسلیت میگم . امیدوارم تلخی این غم را بتونی هر چه زود تر با شادی جبران کنی .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
™Ali (01-06-09), G E N E R A L ™ (01-06-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منم به شما تسلیت میگم
روحشون شاد
G E N E R A L ™ (02-06-09)
عضو VIP شهر سختافزار
میلاد جان عرض تسلیت دارم خدمت شما امیدوارم خداوند منان پدرتون رو با حضرت علی (ع) مهشور بفرمایند .
ببخشید دیر متوجه شدم به این دلیل که بنده یکهفته ای هست که درگیر بیمارستان برای پدرم هستم
التماس دعا برای تمام مریضان بویژه پدرم از شما و بقیه دوستان دارم .
با تشکر
مهدی
Administrator
میلاد جان منم تسلیت میگم.
ایشالله شادی های آینده غمتون رو کمرنگ کنه
سپاس
G E N E R A L ™ (04-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks