من هر جور نگاه میکنم، بسیاری از جوانان دهه 60 و جدیدا دهه 70 بیکار هستند. منظور از شغل، یک شغل درست حسابی هست نه صرفا یک جا خودت رو سرگرم کنی که فکر منفی به سرت نزنه و پول شارژ گوشی ات در بیاد
از نظر من برزگترین خیانت رو به همین نسل ، پدر و مادر ها انجام دادند. ترتبیت ناصحیح فرزندان باعث این عامل شده..
پدر و مادر بیاد از دانشگاه یک بهشت برای فرزند ش بسازه، و اونا بفرسته دانشگاه به امید کار و زندگی بهتر...ولی چند درصد شون چنین چیزی براشون تحقق پیدا کرد؟(معدود دانشجو مهندسی و اکثریت دانشجو های رشته پزشکی)
چرا که فقط یاد فرزندهاشون دادند ، کلاه خودت رو بگیر، حواست به کار خودت باشه، گور پدر بغل دستی ات...همین میشه که کار که هیچی، کمتر دو نفری پیدا میکنید بتونه یک پروژه علمی - درسی رو باهم بدون درگیری انجام بدهند ...بازدهی تک نفره حتی بیشتر هست
یاد ندادند که حق مسلم تو، کار خوب، بیمه خوب، پوشاک و خوراک خوب و آینده خوب و تضمین شده است...
و گرنه چطور میشه یک جوان 30 ساله رو با یک گوشی موبایل خانه نشین و ساکت کرد؟ فقط اوج هنرش این باشه که پست لایک کنه تو ایسنتاگرام.
این جوان خودش هیچ تقصیری نداره
خدا نگذرد از مسببان بدبخت کردن این جوان ها
الان ببنید ازدواج ها چطور است؟ چند نفر حاضر میشن شروع زندگی با سختی باشه براشون؟
یک سری جوان درست شده که تو مطالبات اجتماعی در پائین ترین رده قرار دارند اما در بحث توقعات زندگی شخصی ، بیشترین توقع رو از خود و همسر خودشون دارند....
این میشه که مدیران حقوق 25 میلیون میگیرند و جوان 30 ساله با حقوق 500 هزار تومنی هم راضی هست..
نسل سرگردان و نسلی که خودش هم نمیدونه داره چیکار میکنه....یک روز دنبال این جریان سیاسی ، یک روز دنبال چالش آب یخ...
طرف لیسانس و فوق لیسانس و بعضا دکتری هست، من دیدم میره تو ادارات بعدکارمند هر جور دلش میخواد باهاش حرف میزنه و کارش راه نمی اندازه، حتی این قدر نمیدونه و عرضه نداره بره پیش رئیس اون شخص یا حراست یا بازرسی یک حرفی بزنه... ..
درد رو که همه میدونیم ..اما درمان چیست؟
من فرزند خودم رو اول دل و جیگر دار تربیت میکنم و حق طلب..
Bookmarks