برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
استاد امید ، اگه منظورت منم ، نظری نمیدم دیگه .
کلا توی مسائل حاشیه ای سعی میکنم دخالت نکنم.
ممنون
بله حق با شماست ولی اگه آزادی بیان بود . دیکه این مشکل نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بله دقیقا ....... همه مشکلات پیچیده بهم . گرافیگ چندسال قبل بنده 970 بود . فروختم کفتم بزار جدیدشو یعنی 1070 بگیرم . کفتم اولشه صبرکنم قیمتا میاد پایین . نیومد پایین هیچ بدترم شد . خدایش الان چی میشه خرید ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز الان بحث نرخ ارز و سیاست های دولت و تاثیر آن بر زندگی مردم بحث سیاسی نیست. والا بحث اقتصادی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بلاخره قیمت اجناس الکترونیکی نزدیک به 3 برابر شده . باید حرف از نرخ ارز بزنیم و اینکه چی میشه و چی کار کنیم برای خرید هامون
والا من چند بار خواستم مشورت بگیرن و چیزی تایپ کنم . گفتم الان میگن سیاسی شد!
جالبی قضیه اینجاست دو دو روز اخیر که دلار میرفت بالا ، قیمت ها هی میرفت بالا . امروز که اومده پائین جنس ها قیمتش همانه!

Bookmarks