ای کاش یک روز یاد بگیریم که براساس واقعیت ها حرف بزنیم. من کلا یک خبر گذاشتم اینجا ، انصافا چجور تشخیص دادید که چیزی گیر من میاد/؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب پست های قبلی من در سایت رو کاملا ببینید، من در مورد خرید قطعات کامپیوتر از دوستان مشورت میگیرم و خریدم میکنم. چطور وارد کننده یا پخش کننده هستم که برای سود خودم حرف بزنم؟
تازه من هزار بار بگم گرون بشه، اگر ارز بهش تخصیص ندن، گرون میشه اگر هم تخصیص دادن قیمت ها ثابت میمونه، پس گفته من تاثیر نداره...
من با توجه به شرایط موجود و پیش بینی آینده گفتم ارز تخصیص ندادن و نمیدن به این محصولات...همین..گفتم وقتی 80 قلم دارو بدون نسخه رو کلا امروز از پوشش بیمه حذف کردند ، وقتی ورود شامپو و صابون و ... و 1400 کالا دیگه رو ممنوع اعلام کردند وارداتش... عاقلانه نیست که فکر کنم برای گوشی و سی پی یو و فرضا کولر سی پی یو کسی ارز دولتی اختصاص بده .
منم مصرف کننده هستم مثل شما...از خدام هست ارزان بشه... من خودم میخواستم پاور بخرم چند روز پیش اما انقدر رفت بالا که اصلا بودجه ام نرسید که بخرم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه صحبتش هست دلار بدن...فقط صحبتش هست... مثلا میگفتند دلار 4700 گران هست و باید کمتر بشه ..دقیقا تو تلویزیون هم گفتند..اما الان بالای 8000 هست

Bookmarks