برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
چه بگویم که چونین قصه دراز است/جهانی به برش غرق نیاز است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به قول حامد زمانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند سال 92 ، خودمم به نوعی فکر میکردم که آمریکا با کوتاه اومدن ما ممکنه کوتاه بیاد ولی بماند که قصه دراز است
اون نوع تفکر من اگه بگم مقصرش مردم بودن ، بی راهه نبود چون اون موقع بی تجربه تر از الان بودم و تاریخ 10 ساله یا 40 ساله یا 70 ساله رو تقریبا بسیار کم میدونستم . وظیفه ی هر کس که تاریخ میدونست این بود که با صدای بلند به ماها یادآوری کنه که معنای کشورهای مستکبر توی طول تاریخ یعنی چه؟
از زمان محمد مصدق بگیر تا سرنگونی هواپیمای مسافربری توسط آمریکا (که من هر چیزی رو فراموش کنم ، اینو نمیتونم) ، تا قرارداد الجزایر تا سعد آباد و الان هم لوزان و ژنو و برجام و بسیاری از قراردادهای دیگه (حتی روابط بین آمریکا و کشورهای دیگه مثل شوری و چک اسلواکی و گرجستان و ... که باعث فروپاشی شون شد) که به قول امام خامنه ای رفت و به ریش مون خندید
اگه کسی تاریخ هم ندونه ولی به مردان با ایمان تکیه کنه ، باز هم کافیه.
کلا مشکل مون اینه که هم تاریخ نمیدونیم (یا نمیخوایم به یاد بیاریم) و زود فراموش میکنیم و هم حرف رهبرمون رو کم اهمیت فرض میکنیم
بعد هم به زمین و زمان ناسزا میگیم که چرا این قدر عقب افتاده ایم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوک پیکان رو عوض میکنن
همینطور که در طول تاریخ که آخریش همین انتخابات بود ، عوض کردن
مهم اینه که غاطبه ی مردم باید هوشیار باشن و متوجه تغییر جهت نوک پیکان توسط بعضی ها باشن
Bookmarks