چینی ها و ژاپنی ها به هنگام صرف غذا، به نوشیدن چای داغ، و نه آب سرد، می پردازند. شاید اکنون زمان آن فرا رسیده است که ما نیز در عادات غذاییمان تغییراتی دهیم.
این مقاله شاید بیشترین تاثیر را بر روی کسانی دارد که به هنگام صرف غذا، عادت نوشیدن آب سرد دارند. نوشیدن یک لیوان ( فنجان ) از یک نوشیدنی خنک پس از صرف یک وعده غذایی لذت پذیر است. اما این عمل، منجر به انجماد بیشتر چربی های موجود در غذایی می شود که تازه صرف کرده اید. نیز، این عمل باعث کاستن از سرعت هضم غذا در سیستم گوارشی شما می شود. هنگامی که این رسوبات حاصله با اسید های موجود در بدن واکنش دهند، تجزیه گشته و سریعتر از غذای جامد صرف شده، جذب سیستم گوارشی می شود. مواد حاصله به تدریج لایه داخلی سیستم گوارشی (روده) را پوشانده و در مدت زمان کوتاهی تبدیل به چربی و سپس بروز سرطان خواهد شد. بهترین راه مقابله با این مساله، نوشیدن آب گرم و یا صرف سوپ داغ پس از هر وعده غذایی است.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks