سلام
با سیستمی که دارم تا چند سال پیش رو میتونم بازیهای روز به صورت اولترا یا high بازی کنم
مشخصات سیستم داخل امضا
سلام
با سیستمی که دارم تا چند سال پیش رو میتونم بازیهای روز به صورت اولترا یا high بازی کنم
مشخصات سیستم داخل امضا
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 20-11-17 انجام شده است
|
نمیشه زمان خاصی مشخص کرد ولی باتوجه به موتورهای فعلی ساخت بازی و بادر نظرگرفتن پردازنده چهارهسته ای مناسبتون با فرکانس مناسب گیم و داشتن رم 16 گیگ و کارت گرافیک قویتون با پشتیبانی کامل از dx12 (که پیش بینی میشه باتوجه به عدم عرضه سیستم عامل دیگری توسط مایکروسافت و استقرار کامل DX12 )و ولکان نباید تا سالها تورزرولوشن FHD مشکلی داشته باشید مگر اینکه موتورهای ساخت بازی مثل کرای انجین و id Tech 6 و Unreal Engine تغییرات اساسی کنند و نیازهای سخت افزاری رو بالاببرند و اجازه نده به فریم دلخواهتون برسید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 20-11-17 انجام شده است
Meysam_M69 (20-11-17)
چون به نظر خودم حداقل 2 نسل از نسل سیستم فعلیم بگذره یعنی الان که ddr3 هستم نسل ddr5 بیاد و سیستم ارتقا بدم ارزش ارتقا داره با نقل قول شما پس فک کنم تا 5 سال اینده هیچ گونه مشکلی نداشته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 20-11-17 انجام شده است
ببینید از لحاظ عملی رم DDR3 و DDR4 در اجرای بازی ها تفاوت زیادی ندارند .البته DDR4 سریعتره مصرف کمتری داره و در نرم افزارهای مختلف عملکرد بالایی داره.ولی تو گیم همین الان پردازنده 4790k که سوکت 1150(DDR3 ساپورت)هست هنوز تو خیلی از بازی ها شونه به شونه نسل های جدید اینتل داره جلو میره DDR4 Gaming And Application Resultsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 20-11-17 انجام شده است
Meysam_M69 (20-11-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks