عزیزان من یه مشکلی دارم:
از وقتی ADSL گرفت همش پایه کامپیوترم، شدم 50 کیلو و خواب ندارم.
خیلی میترسم.
کنکور هم بر این مساله اضافه شده.
ازتون نظر میخام، چیکار کنم؟
عزیزان من یه مشکلی دارم:
از وقتی ADSL گرفت همش پایه کامپیوترم، شدم 50 کیلو و خواب ندارم.
خیلی میترسم.
کنکور هم بر این مساله اضافه شده.
ازتون نظر میخام، چیکار کنم؟
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
Bahador (29-08-09)
|
|
اولا شدیدا توصیه میکنم این آواتارت رو عوض کنی که سکته کردم نصفه شبیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من به خاطر مشکلاتی برای کمرم پیش اومد مجبور شدم 2ترم اول دانشگاهم رو مرخصی بگیرم و این وضعیت 3ماهه ای رو که شما تجربه کردی من در 12 ماه تجربه کنم.عرض کنم خدمتت که وقتی مدارس و دانشگاه ها باز بشه انقدر اونجا انرژیت رو میگیرن که کمتر میای اینورابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگران نباش
* نکته : من توی این 12 ماه از 49 کیلو به 65 کیلو رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
کلا باید فعالیت توی اینترنت رو از زندگی عادی جدا کرد . چون شدیدا آدم رو از فعالیت های روزمره میندازه .
شدیدا تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید کارهای عادیت رو انجام بدی و اینترنت رو به عنوان یک تفریح یا جزئی از کارهات قرار بدی.
سعی کن با برنامه زندگیت رو پیش ببری.هدف های کوتاه مدت برای خودت پیدا کن.
نگران نباش این نیز بگذردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
اینترنت متاسفانه شده زندگیه عاددیه من!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
خیلی ها حتی خودم در دوران شاید 2 تا 3 سال پیش زیاد توجه میکردم به نت ولی الان پیاده روی و رفتن و لذت بردن از پارک رو بیشتر ترجیح میدم . چیزی که زیادش فقط باعث سر درد و کمر درد میشه و باعث ضرر میشه باید کمش کرد . یعنی ساعات خاصی رو تنظیم کرد و هر از گاهی بلند شدن از روی صندلی کمک زیادی میکنه . هیچی بهتر از آزادی فکر نیست .
|
|
باز هم شدیدا تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به مهمترین چیزی که آسیب میرسونیم وقتمونه.
گاهی شده هیچ کاری با اینترنت نداریم اما الکس داریم وبگردی بلا استفاده میکنیم یا خیلی بی دلیل به مانیتور چشم دوختیم
Failure is not an option
D J V A H I D (29-08-09)
کاربر شهرسختافزار
ولي نظز من شايد يه كم متفاوت باشه
همه بايد اينترنتي بشن. حالا اينترنت نه- شبكه اي. تنها با اين كار ميشه در همه امور پيشرفت كرد
مدیر سابق انجمن
تایید میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nikaien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (29-08-09)
اگر ندونی از اینترنت چی میخوای میتونه وقت تلف کردن باشه ولی وقتی بدونی برای چی توی اینترنت هستی و بتونی دانش ات رو اضافه کنی بهترین مکان هست
به نظر من زیاد توی اینترنت بودن خیلی بهتر از با رفیق ها ول گشتن و سیگارکشیدن و ... هست
با امید هم موافقم زیاد توی خونه نمونید و پارک و ... هم برید براتون مفید هست
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (29-08-09), Bahador (29-08-09), D J V A H I D (29-08-09), Extreme (29-08-09), Shahryar (30-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks