با تمامی این اوضاع
چلسی قهرمان میشه
هنوز فینال تلخ 1999 منچستر _ بایرن یادم نرفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تمامی این اوضاع
چلسی قهرمان میشه
هنوز فینال تلخ 1999 منچستر _ بایرن یادم نرفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
|
|
Administrator
اون که تقصیر علی دایی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شوخی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 دقیقه پایانی چه حسی داشتی؟
الان میتونم حس نفرتت رو نسبت به منچستر درک کنم!
کاربر شهرسختافزار
داشتم سکته میزدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودمو میزدم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس چهره متعجب لوتار ماتیوس بزرگ و میشل تارنات بعد از اون فینال تلخ 99
دقیقا بعد از تعویض لوتار ماتیوس بازی بهم ریخت برای بایرن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks