Emperatour (01-05-08)
Administrator
Emperatour (01-05-08)
कभी हार
دوستان یک سوال از طرفداران چلسی چند ساله طرفدار این تیم هستید ؟! طرفدارای چلسی اکثرا طرفدارای تیم دیگه بودند که بعد از اینکه سه سال ( حدودا ) پیش قوی شد اومدند طرفدارش شدند ، مثل تیم سپاهان و تیم های امثال این ، از این رو این افراد را حزب باد بنامیم زیباست چون اگه یک تیم دیگه هم قوی بشه میرند طرفدار اون تیم میشند ( البته نمیدونم دوستان طرفدار اینجا چند سال هست طرفدار چلسی هستند اما احتمالش زیاده جزو دسته بالا باشند ! )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Emperatour (01-05-08), I M A N (01-05-08), M A H R A D (01-05-08), Mahdi_Moosavi (01-05-08)
|
|
Administrator
اگه واقعا طرفدار چلسی هستید باید زولا رو یادتون بیاد که 7 سال واسه این تیم زحمت کشید ( قبل از اومدن آبراموویچ )
میدونید چرا تقریبا همزمان با اومدن آبراموویچ ، از چلسی رفت؟
نقل قول میکنم:
سپاسرياست باشگاه خيلي مختصر و مفيد به من گفت: " بازي كردن پول مي خواهد" و من همه چيز را فهميدم، ديگر جايي براي عشق ورزيدن به فوتبال در چلسي باقي نمانده بود...
ن ق مهراد :
مهراد جان اینایی که گفتی چه ربطی به برد دیشب چلسی داشت ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم اینجاست که چلسی بالاخره رفت فینال و مطمئن باشید که منچستر رو هم می بریم و قهرمان میشیم ....
و هیچ شکی هم توش نیست ... ...
ن ق شهریار :
شهریار جان شما داری چلسی رو با سپاهان مقایسه میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اونی که شما میگی نیست ... دوم این که اگه هم باشه .... میبینیم که چلسی همیشه برای خودش مدعی بوده تیمی نیست که بخواد افت داشته باشه .. چون اینقدر بازیکنای بزرگی داره که بتونه همیشه جزو تیم های برتر لیگ یا champions باشه ....
ن ق علی ( fog )
بله علی جان ..... منچستر همیشه به برد عادت داره .... من نمیدونم پس اون تیمی که به چلسی باخته بود کی بود !!!!!!!!!!!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
कभी हार
اگه اشتباه نکنم ربط حرف مهراد جان با حرف بنده و سرانجام حرف شما و در کل مفهوم حرف ما اینه که طرفدار تیم چلسی از زمانی که آبراموویچ به طرفداری از این تیم گرویدند و این نشان دهنده این هست که اگه تیم ضعیف بشه دیگه طرفدارش نیستند پس در واقع برای این ها برد یا باخت این تیم اهمیت نداره بلکه برد بنده اهمیت داره . ( البته میگم نمیدونم شما چند سال هست چلسی را دنبال میکنید ) . در مورد حرفتون چلسی کی مدعی بوده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به لینک میلاد جان برید متوجه میشید چلسی هیچ گاه مدعی یک ، دو یا حتی سه (!) انگلیس یا هیچ جای دیگه نبود و اکثرا در اواسط جدول بود و خیلی نادر بوده که قهرمان بشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و با توجه به حرف خودتون حسین جان بازیکن بزرگ داشت دقیقا طرفداری شما مربوط به زمان اومدن آبروموییچ هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد صحبت مهراد جان بله زولا من تا یادم بود توی چلسی بازی میکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( تا اونجایی که به عمر قد میده ) البته اون زمانی که رفت دیگه فکر کنم اندازه پدربزرگ من سن داشت اما بازم بازیکن قدیمی و در کل بهترین بازیکن زمان چلسی بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه : طرفداری برنده کردن کاری نداره و طرفداری تیم هم محسوب نمیشه و تنها طرفدار از تیم قدرتمند هست که اونم برهه ای است . و در نتیجه کل شما منتظر باشید چلسی دوباره ضعیف بشه ببینید آیا بازم طرفداریش را میکنید ؟ پس بحثی با دوستان چلسی ای نیست ؟ ( تیم دومت چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ( نظرت چیه در کل ؟ ) امسال هم دل خوش نباشید ... منچستر با توجه داشتن بازیکنان بزرگش که خودش ساختتشون به راحتی قهرمان جام باشگاه ها خواهد شد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد باختی که چند هفته پیش هم به چلسی منچستر داد دلیلش بر همگان مشخص بود ، ذخیره قوا و سلامتی بازیکنان برای بازی با بارسلونا که نتیجه اش را دیدید .
با این همه در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و ما نیز همانند شما چشم انتظار بازی خواهیم ماند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Stream (01-05-08)
Administrator
حرف من اینه که چلسی با پول تیم شد ...
به نظرتون اگه این چلسی همون چلسی سال 2000 بود بازیکنایی مثل بالاک و شوچنکو و لمپارد و ... حاضر میشدن به این تیم بیان؟
مسلماً نـــه
خلاصه مطلب اینکه چلسی هست چون آبراموویچ هست
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 01-05-08 انجام شده است
حق آب و گل داره
حسین هستم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مربی جدید چلسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنچستر رو هم می بریم و قهرمان میشیم
|
|
Administrator
نظرسنجی اضافه شد
شرکت کنید
कभी हार
احتمال زیاد بعدا هم میشه مثل اینترمیلان یک زمانی با پول شد تیم اما بعدش دیگه اون تیم قبلی نبود . تیم باید استخوان و زیر پایه داشته باشه . مثل منچستر ، لیورپول ، بایرن مونیخ ، یونتوس ، ا.ث میلان ، رم و امثال این ها ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل منتظر بازی هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks