Labyrinth (01-05-09)
من میتوانم خوب، بد، خائن، وفادار، فرشته خو یا شیطان صفت باشم.من میتوانم تو را دوست داشته باشم یا از تو متنفر باشم.من میتوانم سکوت کنم، نادان و یا دانا باشم ،چرا که من یک انسانم و اینها صفات انسانی است.تو هم به یاد داشته باش :من نباید چیزی باشم که تو میخواهی، من را خودم از خودم ساخته ام.تو را دیگری باید برایت بسازد و هم چنین به یاد داشته باش :منی که من از خود ساخته ام، آمال من است.تویی که تو از من می سازی آرزوها یا کمبودهایت هستند.لیاقت انسانها، کیفیت زندگی آنها را تعیین میکند نه آرزوهایشان.و من متعهد نیستم که آن چیزی باشم که تو میخواهی،و تو هم می توانی انتخاب کنی که از من چه می خواهی.می توانی دوستم داشته باشی همین گونه که هستم، و من هم.می توانی از من متنفر باشی بی هیچ دلیلی، و من هم،چرا که ما هر دو انسانیم.این جهان مملو از انسانهاست،پس این جهان میتواند هر لحظه مالک احساسی جدید باشد.تو نمی توانی برایم به قضاوت بنشینی و حکمی صادر کنی، و من هم.قضاوت و صدور حکم به عهده نیروی ماورایی پروردگار است.دوستانم مرا همین گونه پیدا می کنند و می ستایند.حسودان از من متنفرند ولی باز می ستایندم.دشمنان کمر به نابودیم بسته اند و هم چنان می ستایندم،چرا که من اگر قابل ستایش نباشم نه دوستی خواهم داشت،نه حسودی، نه دشمنی و نه حتی رقیبی.من قابل ستایشم، و توهم .یادت باشد اگر چشمت به این دست نوشته افتاد،به خاطر بیاوری، آنهایی که هر روز می بینی و با آنها مراوده می کنی همه انسان هستند و دارای خصوصیات یک انسان، با نقابی متفاوت، اما همگی جایز الخطا.
نامت را انسانی باهوش بگذار اگر توانستی انسانها را از پشت نقابهای متفاوتشان بشناسی...
و یادت باشد که این کار، کاری نه چندان راحت است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (01-05-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks