ashkan.h (24-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
ابتدا روی لینك زیر كلیك كنین :
بعد استارت رو بزنین !
بعد از یك آماده باش 3 – 2 - 1 بایستی جای اعداد رو كه چند لحظه نمایش داده می شه به خاطر بسپارین !
روی جای اون اعداد به ترتیب از كم (عدد کوچکتر اول) به زیاد (عدد بزرگتر آخر) كلیك كنین!
بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عكس العمل و درستی اون محاسبه و نمایش داده میشه !
بعد که نتیجتون رو اعلام کرد سن مغزتونو بنویسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LOOOOOOOOOOL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آقا مال من شد يه بار 40 يه باز 36...
حالا يعني چي؟؟؟
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
من هنوز جوون مونده مغزم شد 20 :دی جوون تر از خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40 شد دوستان.
عضو VIP شهرسختافزار
واسه من شد 28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 7 سال پیر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
عضو VIP شهرسختافزار
بدون تقلـــــــــب 34 سال ...
با تقـلــــــــــــــب 20 سـال ...
کلا سن مغز من مثل یک جوان 18 ساله هست ! این برنامه نمیفهمه که ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10)
|
|
شما چجوری میگی 7 سال پیر شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید با سن فعلی مقایسه کرد؟
در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت
خلیج همیشگی فارسPersian Gulf
ashkan.h (24-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
آره باید با سن واقعیت مقایسه کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10)
کاربر شهرسختافزار
یه زمانی تو p30 دربارش زیاد حرف زدیم و به این نتیجه رسیدیم که الکیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10), Ramin_Zero1818 (06-08-09)
ماله من شد 35 .
چند بار هم خراب کاری کردم.
مبنای این برنامه چیه؟
حالا به چه دردی میخوره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
ashkan.h (24-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks