مث اینکه دوستان علاقه ای به این کار ندارند . تاپیک اکسپایر شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان گل شهر سخت افزار .
جهت ارتباط بیشتر دوستان با هم از شما میخواهم اگر تمایل دارید نام و ایدی یاهو خودتون رو در این تاپیک قرار بدید . اگر ایدی یاهو ندارید میتوانید فقط اسم خودتون رو بگید اما سعی کنید بگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم اعضای جامعه شهر سخت افزار ارتباطی عمیق تر و دوستانه تر با هم داشته باشند .
اول از همه خودم ! خشایار صفاپور هستم و ایدی یاهو من : viper_khashi
موفق باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت فروشگاهی شرکت ما : کارین سیستم
آیدی یاهو من برای دریافت مشاوره سخت افزاری رایگان !
viper_khashi
در خدمت همه دوستان هستم .
|
|
کاربر شهرسختافزار
مث اینکه دوستان علاقه ای به این کار ندارند . تاپیک اکسپایر شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت فروشگاهی شرکت ما : کارین سیستم
آیدی یاهو من برای دریافت مشاوره سخت افزاری رایگان !
viper_khashi
در خدمت همه دوستان هستم .
Administrator
بله مشخص شده که کسی علاقهای نداره. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای معرفی خودتون میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید:
معرفی کاربران برای آشنایی بیشتر
تاپیک قفل میشه.
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks