سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K
من سعي كردم از طريق پيام خصوصي پاسخ بدم ولي مثل اينكه ساسان عزيز اجازه اين كار رو مسدود كرده پس همين جا ميگم اگه اشتباهي بوده پس هيچي !!!! ديگه بحثي نمي مونه ...... باقي مسائل هم زياد مهم نيست ... راستش من رو هلند تعصب خاصي دارم و مطمئن هم بودم پست بيخودي نزدم ..... براي همين يهو قاطي كردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضيه خريد فكس رو من مطرح نكردم ...... فقط بهش خنديدم !!! يكي ديگه بود ... بعد هم من صحبتي راجع به دسته يك و اين حرفها نكردم !!!! اينها رو از كجا آوردي ؟؟؟؟ من فقط گفتم قهرماني تو جام حذفي راحت تر از ليگه ..... همين !!
اگه پستم رو پاك نمي كردي الان راحت مشخص مي شد من چي گفتم ....
در ضمن من در واقع ارادت خاصي به سايتتون دارم و از زدن اون حرف كاملا" پشيمون هستم و تصميم دارم باز هم اينجا باشم و از مصاحبت با شما دوستان فيض ببرم ولي خداييش اينقدر اخطار نده ..... بابا تكل از پشت كه نكردم !!!
در مورد فكس هم ديگه اصرار !!!! نمي كنم .... اختيار با خودتونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربان تو ......... هنوز هم دوستيم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks