D J V A H I D (16-06-08), lord_shire (17-06-08), Stream (17-06-08)
SSA Super V.I.P
تبریک خدمت همه ی عزیزان هوادار استقلال و همچنین اونایی که خواهان قهرمانی استقلال بودن !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خیلی ها میشه گله کرد ولی ما جلوی خودمونو نگه میداریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
فقط اینو بگم که به خیلی ها خیلی چیز های ثابت شد ( نپرسید چرا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ).
باز هم تبریک ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (16-06-08), lord_shire (17-06-08), Stream (17-06-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آره با این حرفت شدیدا موافقم >> با قهرمانی استقلال دهان خیلیها بسته شد که ما جلو خودمونو میگیریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . منم این برد شیرینو به جمعیت استقلالیهای عزیز فروم تبریک عرض میکنم ... اینشاالله شاهد تداوم بردهای پی در پی استقلال در مراحل دیگر باشیم .حالا استقلالیها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (16-06-08)
من هم با اینکه استقلالی نیستم ولی تبریک می گم... دلم می خواست استقلال قهرمان بشه! (دلیلش رو بعدا می گم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
कभी हार
دوستان عزیز پست هایی به دلیل اینکه بر خلاف قوانین بود پاک شد در صورت تکرار برخورد میشه ...
پی نوشت : دوستان عزیز دیگه استقلال قهرمان شد این تاپیک هم جشن قهرمانیشونه دیگه به دهنشون زهر نکنید ! همین طوری که ما هم دوست نداریم وقتی که تیممون برای مثال پرسپولیس قهرمان شد طرفداران تیم دیگری بیاند و جشن قهرمانیمون را به دهنمون زهر کنند . پس رعایت عدالت و انصاف خوبه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (17-06-08), sAsAn.K (17-06-08)
به قول یکی از دوستان که از استادیوم اومده بود گفتش : 4 ساعت قبل از بازی استقلال فقط چند هزار نفر بودن ولی یک یک روز قبل از بازی پرسپولیس کل استادیوم و سکو هاشو و اینا هم پر بود! شیره پرسپولیس!
به استقلالی های عزیز تبریک میگم! امیدوارم دیگه با پرسپولیس تا چند ماه بعد بازی نداشته باشید!
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
D J V A H I D (06-03-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K
من سعي كردم از طريق پيام خصوصي پاسخ بدم ولي مثل اينكه ساسان عزيز اجازه اين كار رو مسدود كرده پس همين جا ميگم اگه اشتباهي بوده پس هيچي !!!! ديگه بحثي نمي مونه ...... باقي مسائل هم زياد مهم نيست ... راستش من رو هلند تعصب خاصي دارم و مطمئن هم بودم پست بيخودي نزدم ..... براي همين يهو قاطي كردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضيه خريد فكس رو من مطرح نكردم ...... فقط بهش خنديدم !!! يكي ديگه بود ... بعد هم من صحبتي راجع به دسته يك و اين حرفها نكردم !!!! اينها رو از كجا آوردي ؟؟؟؟ من فقط گفتم قهرماني تو جام حذفي راحت تر از ليگه ..... همين !!
اگه پستم رو پاك نمي كردي الان راحت مشخص مي شد من چي گفتم ....
در ضمن من در واقع ارادت خاصي به سايتتون دارم و از زدن اون حرف كاملا" پشيمون هستم و تصميم دارم باز هم اينجا باشم و از مصاحبت با شما دوستان فيض ببرم ولي خداييش اينقدر اخطار نده ..... بابا تكل از پشت كه نكردم !!!
در مورد فكس هم ديگه اصرار !!!! نمي كنم .... اختيار با خودتونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربان تو ......... هنوز هم دوستيم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (17-06-08)
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
تبریک میگم به تمام آبیها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اینکه یک پرسپولیسی هستم اما به حریفمون تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که استقلال به آسیا رفت و واقعا پگاه برای این کار خیلی زود بود
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (17-06-08)
कभी हार
سلام دوست عزیزم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مشکلی در انجمن وجود داره و روز های آینده با توجه به تصمیمی که تیم مدیریت گرفته انجام میشه این بحث های استقلال و پرسپولیس و هر تیم دیگه جمع میشه ! این انجمن های شهر سخت افزار ( پی سی نتوک ) هست نه ACClubs.ir !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد موندن هم میل خودتونه ما هم خوشحال میشیم در کنار شما باشیم .
پس این بحث همین جا تموم میشه و در مورد دسترسی شما هم ساسان جان گفتند اشتباهی بوده و اگه هنوز مشکلی در دسترسی دارید در پیغام خصوصی مطرح کنید .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
مشکل پیغام خصوصی حل شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اون پستتون هم در مورد هلند یه جوری Spam بود ولی خوب ...
بهش خندیدم که نشد حرف عزیز ! ، شما تو اتاقت تا صبح میخندیدی ، توی فروم فرق داره ، هر حرکت و هر حرفی میتونه باعث جنجال بشه .
اینکه قهرمانی تو جام حذفی راحت تره برام قابل حضم نیست ، توی جام حذفی یک اشتباه باعث حذف شدنه ، ولی توی لیگ نه ، گرچه ما بحثمون این نیست و نباید تاپیک رو منحرف کنیم .
خوشحالم که خودت به نتیجه رسیدی ، من قبلا هم گفتم با هیچ کسی پدر کشتگی ندارم و نخواهم داشت ، هدفم فقط حفظ نظم فروم هستش .
اینکه اخطار میدم ، بر می گرده به خودت ، اگه دوست نداری اخطار بگیری مطمئنا خودت میدونی چه کارهایی رو باید بکنی و چه کارهایی رو نباید بکنی .
بحث اصلا گیر دادن نیست و باز هم میگم فقط نظم فروم .
امیدوارم دوستی به هیچ وجه با این بحث های بیهوده به دشمنی تبدیل نشه .
موفق باشید .
ساسان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (17-06-08)
Administrator
بنده هم تبریک میگم به استقلالیهای عزیز!
با اینکه پرسپولیسی هستم ولی دوست داشتم که استقلال قهرمان بشه، به 2 دلیل: یکی اینکه پگاه در حد آسیا نیست و یکی از بختها و سهمیه های ایران رو میسوزوند ،
دوم اینکه دوست داشتم پرسپولیس و استقلال در آسیا به تور هم بخورند! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم تبریک به شما دوستان عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (06-03-09), sAsAn.K (17-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks