نویسنده: تیتریکاتور

• رييس صدا و سيما: رايزني هاي لازم براي ساخت سري دوم سريال جواهري در قصر با عنوان جواهري در اندروني و با حال و هواي اسلامي-ايراني انجام گرفته است

• مجله زردانگبين: محمدرضا گلزار: از بازي مقابل خانم يانگوم استقبال مي کنم

• شيرين عبادي خطاب به يانگوم : تو نماد زنان سختکوش و مظلوم آشپزخانه‌اي

• شادي صدر: جاي زنان فقط در آشپزخانه‌ها نيست تماشاي فوتبال در استاديوم هم مي‌خواهند

• معاون امور مهاجرت: آمار متقاضيان کار در کشور کره بالا رفته‌است
  • اسطوره يانگوم در ادبيان كهن ايراني در دانشگاه تهران بررسي مي‌شود
  • كتاب آشپزي ساناز مينايي با مقدمه يانگوم تجديد چاپ شد

• هاشمي رفسنجاني: من هرشب يانگوم را تماشا مي کنم

• مجله دوستان: احتمال جدايي يانگوم از امپراطورقوت گرفت
  • جلسه اضطراري ستاد حوادث غيرمترقبه براي طوفان گونو به دليل پخش يانگوم با 45 دقيقه تأخير آغاز شد
  • فاطمه رجبي: يانگوم عددي نيست
  • 9 ناو آمريكايي با محموله دي‌وي‌دي‌هاي يانگوم وارد خليج فارس شدند

• يانگوم عضو افتخاري هلال احمر ايران شد
  • شايعه سفر مخفيانه يانگوم به ايران در اس.ام.اس‌هاي مردمي
  • دي‌وي‌دي‌هاي پخش‌شده در بازار تقلبي است
  • در پي شايعه سفر يانگوم به ايران / نيروي انتظامي تجمع حاميان يانگوم در فرودگاه امام خميني را متفرق كرد
  • حسين رضازاده: اوشين از يانگوم بهتر است
  • وزارت كشور: هم‌زماني اظهارات وزير با پخش سريال يانگوم اتفاقي بوده است

• گزارش انجمن پزشكي آمريكا: رشد ازدواج موقت در كره
  • ايرنا: ‌يانگوم در افتتاحيه همايش بين‌المللي پيوندهاي تاريخي تهران - سئول سخنراني مي‌كند
  • زهرا اميرابراهيمي در گفت‌وگو با هفته‌نامه سينما: فيلم پخش شده مربوط به يانگوم نيست
  • بازتاب از گسترش تشيع در شبه‌جزيره كره خبر داد
  • مهر: در اعتراض به افزايش محبوبيت كره جنوبي در منطقه/ كره شمالي موشك اتمي آزمايش كرد
  • يك مقام كروي: يانگوم براي انتخابات رياست جمهوري كانديدا نمي‌شود
  • رحيم مشايي ضمن تكذيب گفت: يانگوم نمونه بارز توجه دولت کره به صنعت توريسم است
  • گزارش تصويري ايلنا از تجمع اتحاديه‌ي آشپزخانه‌داران تهران مقابل سازمان سنجش براي داشتن سهميه كنكور پزشكي

• نيکي کريمي با اشاره به حضور گسترده يانگوم در تمامي عرصه هاي علمي و هنري/ مردم ايران لياقت ندارند

• ايسنا: تجمع غيرسياسي فرهيختگان در حمايت از يانگوم مقابل سردر دانشگاه اميركبير برگزار مي‌شود
  • احمدي نژاد: حضور يانگوم در ايران نشانه اتحاد دو کشور در دستيابي به انرژي هسته‌اي است
  • جام‌جم: رئيس صدا و سيما صدقسمتي بودن سريال جواهري در قصر را تكذيب كرد

• مهران مديري: يانگوم را براي سريال صد قسمتي جديد تابستان آينده به كار مي گيرم
  • خاتمي خطاب به جنجال‌آفرينان: دختري كه در ايتاليا با او دست دادم يانگوم نبوده است
  • هفته‌نامه دختران: گزارش ويژه از رواج مدل موي يانگومي در ميان دختران ايراني
  • عصر اقتصاد: آي‌دي ياهوي يانگوم در يك حراجي در ايران 12 ميليون تومان به فروش رفت
  • يانگوم عضويت در هيأت مديره شركت بستني مگنوم را تكذيب كرد
  • پليس بزرگراه در واكنش به افزايش تصادفات: استفاده از تصاوير يانگوم در تبليغ كالا در بزرگراه‌ها ممنوع شد
  • علي معلم دامغاني: آشپزي و حسن جمال در نزد ايرانيان زبانزد جهانيان علي الخصوص کره‌اي هاست
  • يانگوم: فيلم 300 را به تنهايي تکذيب مي‌کنم
  • يانگوم: دوست دارم با جوانان ايراني از نزديك ازدواج كنم
  • قاليباف: بزرگراه دوستي ايران و كره را يانگوم افتتاح مي‌كند
  • فارس: كره‌جنوبي با تأسي از عروسك‌هاي ايراني دارا و سارا عروسك‌هاي يانگوم و تانگوم را وارد بازار مي‌كند

• يانگوم در جمع علاقه‌مندانش در فرودگاه مهرآباد: اَه... ولم کنيد!
  • اعتماد ملي: نامه سرگشاده کروبي به يانگوم: شخصا مفتوح کنيد!
  • ده‌نمکي: قسمت‌هاي مربوط به يانگوم را به اخراجي‌هاي دو و نيم اضافه مي‌‌کنم
  • انصارنيوز: يانگوم از حجاب اسلامي استقبال كرد
  • رخنه در ديوار بي‌اعتمادي ميان تهران و سئول توسط يك دانشمند جوان ايراني
  • يانگوم در گفت‌وگو با رجال‌نيوز: علاقه‌مندم اطلاعات خود را درباره پديده جالب صيغه افزايش دهم

• روزنامه‌چه‌چويي‌چا: يانگوم در بازگشت به کره: تعداد انگشت‌هاي مردم ايران مرا شگفت‌زده کرد
  • مجله فيلم: نيکول کيدمن: استقبال ايرانيان از يانگوم حسرت مرا برانگيخت
  • زن ايراني يانگوم‌نما دستگير شد