>1 - بهترین اتفاق رو نمایی از قدرت مطلقی که بچه ها داشتند و اینکه ثابت کردند اگر بخواهند میتوانندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
>2 - همیشه وقتی به جایی میرسی سنگهایی که جلوی پای آدم قرار میگیره بزرگتر میشه بدترین اتفاق این بود که خیلی از دوستانمون رو از دست دادیم همش هم به نظر شخصی خودم بدلیل سوء تفاهم بود........
>3 - روند جدیدی در سایت رو به رشد هست که اگر در مسیر درستش پیش بره زمان میبره اما به درجات بالا میرسیم
>4 - تنها خاطره ای که هرگز یادم نمیره لحظه ای بود که من اولین واترکولینگ رو ساختم و با سیستم قدیمی خودم تست کردم و چقدر خوشحال و هیجان زده بودم اون زمان خیلی از دوستان تو سایت بهم تبریک گفتند ایمان شهریار مجید یادش بخیر هیچ وقت یادم نمیره
>5 - خود سال 89 رو پاک میکردم تا دوباره از اولش شروع بشه چون زمان خیلی داره زود میگذره
>6 - برای چیزی که ارزش داره زمان و وقت بگذارم
>7 - من عمراً ازدواج کنم :دی
>8 - به خودم 11 میدم و به سایت 15 میدم
>9 - سعی کنید هر کاری رو شروع میکنید هرکاری که هست از اولش خیلی آتیشی و تند نباشید چون زود میبرید همیشه به صبر و حوصله جلو برین خودش کم به کم راه میوفته و بعداً میبینید که چقدر خوب شده که سریع کاری رو انجام ندادید
سعی کنید مسائل حاشیه ای رو وارد زندگی و کارتون نکنید اگر میدونید چیزی یا کسی ممکنه شما رو به پایین بکشه ازش فاصله بگیرید
سعی کنید آزاد و آزاده باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همتون رو همیشه دوست داشتم و دارم حتی اگر کسی از من خوشش نیاد من دوستش دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks