من خودم برق خوندم وسالها سیم کشی هم کردم اینکه سیم ضعیف بوده مطمعن نیستم باید دید و تا ننبینم نمیشه نظر داد ولی میتونه درست باشه و اینکه پریز آتیش گرفته بیشتر به شل بودن و کیفیت پایین اتصالات پریز مربوط میشه و بیشتر احتمال به این میره که باعث آتش گرفتن پریز شده در مرحله دوم مربوط به سیم میشه چون اگه سیم ضعیف بوده باشه باید سیم دچار اتصالی و آتش سوزی میشد نه پریز و اگه از سیم باشه در ادامه توضیح دادم و اینکه دوستمون هم گفتن هر دستگاهی یه مصرفی داره و نسبت به همون مصرف جریان یا آمپر هم میکشه درست هست و اینکه این همکار سیم کش فرمودن دوتا سیم نول باید باشه هم میتونه درست باشه هم غلط درست وقتی هست که امکان کشیدن سیم جدید و با سطح مقطع بیشتر امکانپذیر نباشه ولی اگه امکان تعویض با سطح مقطع بیشتر باشه اشتباهه در ضمن باید این تعویض سیم تا جایی باید ادامه داشته باشه که سطح مقطع سیم نقطه انشعاب هم به اندازه کافی باشه وگرنه کاملا این کارها بی فایده میشه و ایندفعه این اتصالی و آتش سوزی در جای دیگری اتفاق خواهد افتاد که و این مثل این میمونه که یه اتوبان بسازی و وصلش کنی به یه کوچه ای که تنها ورودی و شاه راه اصلی ورود ماشینهاست که عملا این اتوبان بی فایده خواهد بود و مشکل اصلی که همون کوچه هستش با ظرفیت کمتر همچنان پا برجاست.
موفق باشی

Bookmarks