arven_andomil (12-01-09), D J V A H I D (11-01-09), N0m@d (11-01-09), Overclocker (11-01-09), Quick (12-01-09), shadow of fear (12-01-09)
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: در جلسه گذشته اين كميسيون تصويب شد كه پسران بعد از اخذ مدرك ديپلم، برای شركت در كنكور بتوانند 2 سال ديرتر به سربازی اعزام شوند.
علی عباسپور تهرانیفرد در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس افزود: در لایحه دولت درباره اصلاح قانون وظیفه عمومی آمده بود كه دانشآموزان پسر بعد از اخذ مدرك دیپلم، یكسال فرصت داشته باشند تا به سربازی اعزام شوند كه ما این زمان را به 2 سال افزایش دادیم.
وی ادامه داد: یكی از دلایلی كه عنوان میشود درصد قبولی دختران بیش از پسران است، این بوده كه طبق قانون فعلی پسران وقتی دیپلم میگیرند و كنكور قبول نمیشوند، بلافاصله باید به سربازی بروند ولی دخترها میتوانند مطالعه كنند و رشته مورد نظرشان را قبول شوند.
عباسپور اضافه كرد: افزایش 2 سال مهلت برای سربازی نرفتن پسران بعد از دیپلم در كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد تا پسران نیز بتوانند مانند دختران درس بخوانند و در دانشگاه قبول شوند.
arven_andomil (12-01-09), D J V A H I D (11-01-09), N0m@d (11-01-09), Overclocker (11-01-09), Quick (12-01-09), shadow of fear (12-01-09)
|
برای ما دانشجوها بدبخت چی همون 6 ماهه ؟
saeed25 (11-01-09)
ببینم...
اون موقع که یکسال بود ما می تونستیم 2 بار کنکور بدیم.
یعنی الان شده 3 بار؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه سربازی چیه که ازش فرار میکنید ؟ شتریه که در خونه اکثر پسرا خوابیده !!! به خدا هر چی زودتر برید ... زودتر سرانجام میگیرید !!! من اصلا نفهمیدم کی رفتم ! کی تموم شد ؟! تازه کلی هم دلم تنگ شده ...!!! سخت نگیرید... همین فردا برید دفترچه هاتون رو پست کنید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (12-01-09)
سلام :
وحید راست می گه ! برید سرباز خیلی خوبه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم اصلا نرفتم و معاف شدم ! آموزشی هم برای ما پیچیده شد !
من هم برادرم 5 ما خدمت کرد و بعد معاف شد ! 2 ماه آموزشی + 3 ماه مترو
برادر کوچیکم هم الان 15 سالش هست و اون هم معاف می شه !
دلتون بسوزه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (12-01-09), shadow of fear (12-01-09)
من خودم بهترين خاطراتم براي سربازي هستش
|
اگه مدرک دارین که سربازی کاملا هتله الان
اگه دیپلم و زیر دیپلم باشین هم خیلی بهتر از قبل شده
من هنوز نرفتم اما دارم روز شماری میکنم واسه رفتن
رفیقام هستن خیلی تعریف میکنن
یکیشون که سپاه هست (مثل خودم فوق دیپلمه) خیییییییییلی راحته . حتی آموزشیش
از خونه بهتره :دی
یکی هم ارتشه
آموزشیش 04 بیر----
هر جا قبلا میگفتی 04 بیرجند همه میلرزیدن به خودشون
اما رفیقم میگه خیلی آسون و توپه
البته اینم فوق دیپلمه ها
خدایی یک ساله الافم
تا کارت پایان خدمت نداشته باشی سبزی فروشی هم نمیتونی بری شاگردی کنی :دی
اصلا بلاتکلیفم وحشتناک
دوست دارم زودتر برم سربازی تا مسیر زندگیم مشخص بشه
D J V A H I D (12-01-09)
اتفاقا" همون نگاه اول تو نمايشگاه پيش خودم حدس زدم از اين معافيها باشي !!!! فقط نوعش رو نفهميدم ....!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (12-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال برام پیش اومد... شما و برادراتون همتون تک فرزند بودین؟؟ یا کف پاتون صاف بود که معاف شدین!!؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Overclocker (12-01-09)
به احتمال 99 درصد پدر ایشون سنشون بیشتر از 60 باید باشه ( اگر کمتره بگو )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا الان که فکر میکنم فقط این حرکت رو میتونم انجام بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (12-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks