درود
دوستان مگه 1.5 میلیون دلار پول کمیه . ؟ که اینها همینطوری به ادم بدن . من فکر میکنم که اینها فقظ ای میلها رو برای ایرانیها و کشورهای جهان سوم میفرستن . چون میدونن اینجا چه خبره .

خوب کاری نداره من اگر بودم بهشون میگفتم نیم میلیون مال شما و من پولی واریز نمیکنم شما باقیشو برام بفرستید . چی بهتر از این برای اونها اگر واقعیه بند دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله آقای حسینی عزیز...
واقعا همین طوره که شما گفتین...

کلی واسه من دلیل مدرک آوردن!! طبق قوانین بانکی اسپانیا برای انتقال وجه یک مقدار مالیات تعلق می گیره! از 200,000 $ به بالا...
منم دقیقا همین رو گفتم که همین 200 تا رو واسه من بفرستین کافیه که مالیات هم نخواد...!!! باقیشو می ذارم تو بانک شما بمونه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی به هیچ وجه زیر بار نرفتن و نمی رن!!
حتی گفتم که 1000 دلار هزینه ترنسفر رو بهم قرض بدین من از پولی که برنده شدم پس می دم!! حتی بیشترم می دم...!! ولی بازم جواب منفی بود...

هنوزم که هنوزه باهم تماس داریم!! سال نو رو بهشون تبریک گفتم...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خلاصه داستانی شده واسه خودش!! دوستای خوبی پیدا کردم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید