برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزيز ، خيلي مواظب اين جريانها باشيد. اولين ايميل اين مدلي حدود 6 سال پيش واسه من اومد. من حساب هم باز كردم. حتي دوستم كه زبانش خوبه به شركتي كه داراي امضاي جهاني بود تماس گرفت و ظاهرا همه چيز OK بود. اما بعد از گذراندن و ارسال تمام موارد درخواستي ، اونها گفتن 85 يورو بفرست بياد واسه بيمه پولي كه مي خوايم برات بفرستيم. منم از اونا زرنگتر گفتم كه ار اصل 1000000$ كم كنيد بقيشو بفرستيد. اونا گفتن به اصل پول دست نمي شه بزني و ...
نهايتا نتيجه اين شد:
اين شركتهاي دزد و ح ر ا م زاده مي دونن كه بحران اقتصادي در خاور ميانه زياد هست و به همين دليل جوانها دنبال پولهاي باد آورده هستن. در همين راستا مي دونن اسامي ايميل اين افراد بيشتر عربي است(مثل Reza , Ali و ...) به همين دليل اين ايميلها را يافته و واسه اينا مي فرستنو پس از اينكه خوب باهاتون بحث كردن و دهنتون رو آب انداختن مي گن فلان مبلغ(هر چند جزئي) رو جهت ... بفرستيد به حسابشون و اگر كسي احمق بشه و بفرسته ديگه هيچ اثري بعدش از شركت و يا فردي جوابگو نخواهد ديد.
جالب اينكه بعد از اونم با ايميلهاي خيلي رسني و ... سعي كردن بازم مخ منو بزنن اما ديدن نميشه و ديگه مدتي است نمي فرستن.
مي دونين دوستان اگر از بين ميلياردها ايميلي كه اينا مي زنن 10000 تاش هم جواب بده چه پولي به جيب مي زنن.
هم وطنان عزيز خيلي مراقب باشيد كه خامتون نكنن و از سادگي ما ايرانيا سوء استفاده نشه. واسه همتون آرزوي موفقيت مي كنم.
Bookmarks