AMD>INTEL (29-04-15), M3RS4D 50062 (29-04-15), خبات کریمی (30-04-15)
سلام.
ی سایت جالب پیدا کردم که میتونید هر تصویری رو به کد های مختلف کانورت کنید خیلی جالبه
این هم نمونه هاش:
کد باینریکد اسکی همین تصویر:
این هم برای ماتریکس دوستان:
امیدوارم از تبدیل عکس هاتون لذت ببرید.
البته ی مشکلی که داره اینه که چون روی سرور خاصی عکس ها ذخیره نمیشه، لینک نمیده که باید از عکستون پرینت اسکرین بگیرید یا از snipping tool استفاده کنید!
اگر بشه روی لباس چاپ کرد فوق العاده میشه!
AMD>INTEL (29-04-15), M3RS4D 50062 (29-04-15), خبات کریمی (30-04-15)
جالب بود . ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fz CODER (29-04-15), M3RS4D 50062 (29-04-15)
- این کدا بصورت 0 و 1 نمیشه؟
- نحوه عملکردش به چه شکلیه؟
fz CODER (29-04-15)
چرا برو تو سایت اون قسمت که پیشفرض 10 نوشته رو به هر چی میخوای تبدیل کن من با اسم خودم هم زدم خیلی باحال میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اندازه کاراکتر ها، بک گراند و ... رو هم میشه تغییر داد.
نحوه عمل کرد هم من چیزی ندیدم تو خود سایتش
M3RS4D 50062 (29-04-15)
تماشا کنید: میزان تراکم جمعیت در شهرهای بزرگ جهان
پس از یک تحقیق و بررسی 10 ساله، تصاویری به شکل نقشههای حرارتی از 8 شهر بزرگ، مهم و پرجمعیت جهان منتشر شده است. این 8 شهر شامل نیویورک، لندن، پاریس، توکیو، سانفرانسیسکو، ونیز، لاسوگاس و هنگکنگ هستند. در تحقیق انجام شده، تعداد دفعات تصاویر ثبت شده همراه با موقعیت جغرافیایی (Location) توسط گوشیهای هوشمند و.. طی 10 سال در شهرهای مذکور مورد بررسی قرار گرفته شده است. نتیجهی این تحقیق و بررسی به شکل تصاویر هوایی در آمده که میزان محبوبیت، رفت و آمد و تراکم جمعیت را در 8 شهر مذکور به طور واضح نشان میدهد. با توجه به تصاویر منتشر شده، مناطقی که رنگ آنها از قرمزی به تیرگی نزدیک میشوند، پر رفت آمد تر بوده و در آنجا تصاویر بیشتری همراه با موقعیت جغرافیایی به ثبت رسیده است. میتوانید نقشههای 8 شهر مذکور را در انتهای خبر مشاهده کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنبع : دیجیکالا
شهر نیویورک در ایالات متحدهی آمریکا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهر لندن در کشور انگلستان
شهر پاریس در کشور فرانسه
شهر توکیو در کشور ژاپن
شهر سانفرانسیسکو در ایالات متحدهی آمریکا
شهر ونیز در کشور ایتالیا
شهر لاسوگاس در ایالات متحدهی آمریکا
شهر هونگکنگ در کشور چین
منبع : Cnet
fz CODER (09-05-15), Mehrdad.A 88 (09-05-15)
سلام.
کسی در مورد اینکه سیستم کلاج دوگانه ,میتونه بصورت اتوماتیک هم کار کنه ,اطلاعی داره؟
در موردش خوندم ولی در اخر نفهمیدم که جدای اینکه دنده ها توسط شیفتر ها عوض میشه,میشه بدون تعویض دنده (یعنی بصورت اتوماتیک هم ) ماشین رو روند؟؟؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Dual-clutch_transmission
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 08-05-15 انجام شده است
|
تفاوت رو احساس نکنید, به پیشرفت چین دقت کنید توی کپی کردن!!!!!!!!!
کنترل سوسک توسط نوعی حشره خاص! واقعا حیرت آوره از دیدنش ضرر نمی کنید!
Ú©ÙØªØ±Ù ٠غز Ù Ø±ÙØªØ§Ø± ÛÚ© Ø³ÙØ³Ú© با جراØÛ ٠غز Ù ÙÛÙ¾ÙÙØªÛØ²Ù ØªÙØ³Ø· ÙÙØ¹Û Ø²ÙØ¨Ùر - Ù٠اشا
AMD>INTEL (19-08-15), M3RS4D 50062 (19-08-15), nima_hl (15-08-15)
داشتم یه مطلبی میخونم به این قسمتش رسیدم (عنوانش این بود ... "کدام آزمایشهای پزشکی ارزش انجام دادن دارند؟" ) دیدم جالبه .... میتونید توی سایت کیوریسک مشخصاتتون رو بدین و چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدابتدا از من خون گرفتند تا مواردی مثل کلسترول را بسنجند. بعد دکتر خانواده قد، وزن و فشار خون من را اندازه گیری کرد. او تمام این اطلاعات را به یک نرم افزار محاسبه آنلاین به نام کیوریسک داد و پس از محاسبه اطلاعات معلوم شد که احتمال حمله قلبی یا سکته من در ۱۰ سال آینده حدود ۱۰ درصد است.
مگه گوگل پلاس هه که اولش علامت پلاس برا نقل قول میزاری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تازه دیدم کلا این تاپیک و این پست رو
چی بگم؟ اطلاعات خصوصی خودمو لو نمیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو گوگل پلاس ام شاید پیدا کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (19-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks