kara daee (26-12-12)
سلام به همه دوستان عزیز.
من دانشجوی ترم 3 سخت افزار هستم ولی متاسفانه هنوز چیزی ازش نمیدونم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل گستردگی کامپیوتر دچار سردرگمی شدم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم از کجا شروع کنم و چطوری پیش برم.
احساس میکنم دارم از این شاخه به اون شاخه میپرم و درجا میزنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازتون راهنمایی میخوام تا بهم کمک کنید بفهمم از کجا باید شروع کنم و تو این رشته چجوری پیش برم که به جاهای خوبی برسم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kara daee (26-12-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
سعی کنید به صورت تئوری و عملی الکترونیک آنالوگ و سپس دیجیتال را یاد بگیرید و با طراحی مدار آشنا بشید. همینطور با فیزیک نیمه هادی ها آشنایی پیدا کنید تا بتونید روش کار ادوات نیمه هادی را به صورت مفهومی درک کنید. فیزیک مغناطیس و الکترو مغناطیس و امواج را هم باید بهش مسلط باشید.
همچنین لازم هستش که حداقل با میکروکنترلر های AVR در سطح بالایی آشنایی پیدا کنید تا به معنای واقعی کلمه یک مهندس با سواد سخت افزار بشید و بازار کار شما را جذب کنه.
مقالات مربوط به سخت افزار را هم در اینترنت مطالعه کنید که از دنیای فناوری ها نوین عقب نمونید و بتونید.
LOTUS46 (28-12-12), M A H R A D (28-12-12), nima_hl (27-12-12)
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون.
یعنی تقریبا باید تو بحث الکترونیک پیشرفت کنم؟
نیازی به برنامه نویسی در سطح خیلی خوب ندارم؟
کاربر شهرسختافزار
بله،الکترونیک را باید تا سطح بالایی بلد باشید.فیزیک الکترونیک را هم باید مکمل دانشتون بکنید.
خیر،نیاز به برنامه نویسی در سطح بالایی نیستش.اون بخش به عهده برنامه نویس ها و مهندسین نرم افزار هستش.
شما کافیه که زبان C را بلد باشید و با الگوریتم هم آشنایی داشته باشید.البته یادگیری اسمبلی هم میتونه مکمل مناسبی باشه.
LOTUS46 (30-12-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks