شما قد و وزن خودتو بده تا راهنمایت کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آخه چون نمیدونم و تجربه ندارم این تفاوت ها رو می پرسم.اگه میدونستم که نمی پرسیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان بین توآ و جودئو میوندم.میشه بگین برا من کدوم بهتره؟چرا؟
کاربر شهرسختافزار
شما قد و وزن خودتو بده تا راهنمایت کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام من قدم 183 و وزن 70 کیلو است و هیکل خوب و متناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شما توا بری براتون بهتره قد و وزنت برای این سبک مناسبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که تمرین رو شروع کردی تغذیه ورزشی رو هم شروع کن و تعداد وعدهای غذا رو بیشتر و حجم شون کمتر کن .
میشه بپرسم چرا جودو مناسب نیست برام و توآ مناسبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وعده های غذایی بیشتر ولی حجم کمتر به چه دلیله؟
کاربر شهرسختافزار
هر ورزشی نیاز به یک تناسب اندام داره با این تناسب اندام کونگ فو توا براتون بهتره و در مورد تغذیه هم شما نیاز به انرژی لازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای حرکات انفجاری و هوازیه با هم داری در صورت عدم رعایت اصول تغذیه در هنگام تمرین سنگین دچار افت فشار میشی .
سلام به همگی دوستان من تموم ورزش های رزمی رو یه نگاهی انداختم و رشته های زیر برم جالب بود.
پارکور :
حرفه ای و سخت و کار آن پرش و انتخاب بهترین راه. هدف: در این ورزش مثلا از هر مکانی که میروی به جای رفتن از پله ها از آن میپری و .....
کونگفو توآ:
ورزش رزمی خوب و ایرانی
تایچی چوان:
مدیتشن و ورزش های رزمی ترکیب شده و حرکات نرم و آرام اند.
جوجیتسو:
ورزش رزمی که همه حرکات چه نرم چه سخت و چه چرخشیو چه پرتابی در آن هست.
جودو:
ضربات دست و پا در آن ممنوع استو هدف آن زمین انداختن و از پا در آوردن حریف است.
جیت کان دو :
سبک ایجاد شده توسط بروسلی.
کاجو کنبو :
این سبک ترکیبی از هنرهای رزمی تانگ سودو (Tangsoodo)، جودو (Judo)، جوجیتسو، کنپو (Kenpo) و کونگ فو می باشد. در این رشته هر تکنیک به گونه ای طراحی شده است که بنابر عکس العمل بدن حریف ، حرکت بعدی را شکل می دهد.
كاراته :
کاراته یک نوع ورزش رزمی است. به معنای روش مبارزه و دفاع با دست خالی (بدون سلاح) و شامل ضربههای سریع دست و پا.
حالا میخوام در مورد این رشته ها نظرتون رو بدونم.و اینکه کدوم از همهم بهتره و تو ایران بهتر جواب میده؟
برای پارکور و ایچی چوان و جوجیتسو و جیت کان دو و کاجو کنبو تو ایران و شهر من یعنی بیرجند باشگاه هست؟
الان به نظر شما اینکه تو جودو حرکلات دست و پا ممنوعه محدودیت نیست؟بدون دست و پا پس چه کار میکنند؟کشتی می گیرند؟
سبکای بالا هرکدوم زیبایی خاص و کاربرد خاص خودشو داره
من جز کاراته کمی کونگفوتوا کار کرده بودم که خیلی جالب بود(در سطح خودش) یکی از دوستان هم کاجوکنبو کار کرده، من که اطلاعی از این سبک ندارم ولی میگفت خیلی سبک جالبیه
راستش بعضی حرکات عمومیش هم نشانگر این موضوع بود
رشته کاراته هم میون رشته و سبکایی که شما اسم بردین چندان جذابیت نداره(به نسبت) اما یه ورزش قدرتی سرعتیه و چهار چوب بدن رو میسازه و همه جای ایران هم باشگاه و استاد برای کار کردنش یافت میشه
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
نظر اکثریت کارشناسان تغذیه هست. هر چی حجم وعده ها کم تر و در عوض بیش تر باشه، باعث جذب انرژی بیشتر، تنبلی کم تر و افزایش توان فکری میشه !وعده های غذایی بیشتر ولی حجم کمتر به چه دلیله؟
چند مقاله به درد بخور واسه شما:
http://www.rasekhoon.net/Article/Med...how-38044.aspx
http://pnu-biology.blogfa.com/post-18.aspx
طبق تحقیقات قبلیم، جیت کان دو الان فقط اسمش مونده و بیش تر تقلید حرکات بروسلی هست. چون اصل سبک همراه با مرگ بروس لی از بین رفت. پس گول اسمش رو نخور ...جیت کان دو :
سبک ایجاد شده توسط بروسلی.
+makintash (22-01-11)
سلام.خوب دلیل وسواس منم همین زیبایی های هر کدوم از این رشته هاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کونگ فو توآ و پارکور و کاراته رو زیاد برام مهم نیست تو کف بقیه موندم مخصوصا جودو؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks