الان فرق توآ با سبک کمپو چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان فرق توآ با سبک کمپو چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با این دوتا سبک آشناییی ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره با یه چندتا از اساتید رزمی مشورت کنید
کاربر شهرسختافزار
شما فکر می کنید چه تفاوت مهمی بین رشته های رزمی باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توا سبک ارائه شده پروفسور میرزاییاست و این کمپو تو همبن سیاقه مثل پرتوا و پرسوا.
دوست همین توا رو شروع کن نهایتا بعد از یک مدت تمرین همه چیز دستت میاد چیزی رو هم از دست نمی دی.
سلام آخه چون نمیدونم و تجربه ندارم این تفاوت ها رو می پرسم.اگه میدونستم که نمی پرسیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان بین توآ و جودئو میوندم.میشه بگین برا من کدوم بهتره؟چرا؟
کاربر شهرسختافزار
شما قد و وزن خودتو بده تا راهنمایت کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من قدم 183 و وزن 70 کیلو است و هیکل خوب و متناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما توا بری براتون بهتره قد و وزنت برای این سبک مناسبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که تمرین رو شروع کردی تغذیه ورزشی رو هم شروع کن و تعداد وعدهای غذا رو بیشتر و حجم شون کمتر کن .
میشه بپرسم چرا جودو مناسب نیست برام و توآ مناسبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وعده های غذایی بیشتر ولی حجم کمتر به چه دلیله؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks