با سلام..دوستان چگونه سایت مو حذف کنم؟؟
با سلام..دوستان چگونه سایت مو حذف کنم؟؟
|
سایت چی هست؟ از جای که دامنه خریدید یا اگه هاست خریدید تیکت بزنید و بگین میخوایین دامنه لغو کنم همین.
معمولا برای ثبت نام دامنه اینجا میرن اگه اینجا ثبت نام کردی برو داخلش تکیت بزن و به مدیریتش بگو میخوام دامنمو لغو کنم
ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک
...
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
javaheri69 (25-08-16)
برای هاست چی؟؟اونم باید حذف کنم یا ن وقتی سایت حذف میکنم اونم حذف میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ی سوال دیگه نوشته برای حذف باید سایت ایرانیک رفت و کپی کارت ملی رو ارسال کنم..خیلی مسخره هست.حالا اگه حذف نکنم مشکلی پیش میاد یا ن؟؟خودش حذف نمیشه بعد چند وقت؟؟
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 25-08-16 انجام شده است
0reza666 (25-08-16)
والا من از سال 92 تا الان برای خودم یه شبکه اجتماعی ساختم دارم و این کامل واردم.
هاست اگه سالانه پرداخت کردی هزینش که هیچ تیکت بدی به مدیریت هاستینگ برات میبنده و پولت سالیانه پرداختی پر میشه دیگه.
ولی اگه ماهانه پرداخت میکنی پول هاست هیچی سر رسید ماه امد پرداخت نکن و سایتت بسته میشه و ساسبند میشه. از کجا هاست گرفتی؟ البته این از رو کنج کاویه وگرنه هیچ مهم نیس خخخ.
این موردم بگم وقتی دامنه حالا هر چی باشه ir . com و و و یا هاست لغو کنی دیگه سایتت باز نمیشه حالا هر چی باشه وبلاگ وبسایت شبکه اجتماعی چت روم و و و ... ولی هزینه هاست کامل برات نوشتم ماهانه داریم و سالانه... دامنه هم که پرداختش فقط فقط سالانه اس و خریدی دیگه یک سال یا چند سال ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دامنه خوب بله که کارت ملی و مدارک اصلی و حتی شناسنامه میخواد. این چیزا که شوخی بردار نیست همه چیز در سامانه ایران ثبت میشه تا اگه خدایی نکرده غیر از اون مسائلی که موقعه خرید دامنه گفته شده باشه سریع فیلتر میکنن سایت و اون دامنه خریداری و ثبت شده رو. بخاطر همین این سخت گرفتن...
دوس داری لغو نکن اگه کارت ملی که گفتی سختته چون این موردم عین سیستم کامپیوتره هم دامنه مهمه که فعال باشه و هم هاست حالا یکی لغو کنی دیگه سایتت بالا نمیاد و باز نمیشه پس اگه دامنه سختته لغو کنی هاست لغو کن و سایتت باز نمیشه و دامنه هم سر رسیدش هر موقعه امد که فقط سالانه هست خرید دامنه و سالانه سر رسید میاد اونم پرداخت نکن و به کل اونم لغو میشه خلاص ... همه چیز برمیگرده به زمان خرید و ثبت نام دامنه و یا هاست. اینم توضیح کامل ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 25-08-16 انجام شده است
javaheri69 (25-08-16)
سلام.هاست رو 1 ماهه خریدم.اگه من سر 1 ماه هاست که تموم بشه..دوباره هاست نخرم سایت رو میبندن؟؟؟اخه دوس دارم بسته بشه..دیگه نمی خواد به ایرانیک تیکت بزنم..اخه ایرانیک برای حذف دامنه 4 هزار پول میگیره..مسخره بازی..در کل بگم هاست که تموم بشه دوباره پرداخت نکنم سایت بسته میشه پس؟؟اره دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (25-08-16)
بله سر یک ماه یه به قول گفتی سر رسید ماهانه به ایمیلت میاد و پرداخت نکنی سایتت بسته میشه و وقتی ادرس سایتت بزنی تو گوگل که بالا بیاد مینویسه ساسبند و اما دامنه لغو کنی دیگه اصلا چیزی بالا نمیاد. اینکارو که گفتم انجام بدی اره بسته میشه.
مشکلی نیس دامنه بی خیال شو اونم سر رسید سالانه البته یک ماه دیگه میخواد سر رسید سالانه بشه به ایمیلت پیام میدن اونم پرداخت نکن اونم بسته میشه.
بله هاست هزینش پرداخت نکن سایتت بسته میشه.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 25-08-16 انجام شده است
AMD>INTEL (25-08-16), javaheri69 (25-08-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks