سلام. تو متمعانی؟ من میخوام دانلودش کنم یعنی بازی برای کامپیوتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PankeSabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انگاری حق با توئه تو جدول اینطوری نوشته
http://img2.shahrsakhtafzar.com/imag...0947854514.png
.................................................. ............
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه دارم
خوب خیلی وقت بجز نت فور اسپید ریوالز نسخه های دیگه نصب ندارم تو سیستم و خیلی وقت نسخه های دیگه بازی نکردم و این مورد یادم رفته. سوالم اینه بجز نسخه Need for Speed Most Wanted دیگه چه نسخه از بازی نت فور اسپید قابلیت اسپورت کردن ماشین داره...
میدونید که ریوالز اصلا قابلیت اسپورت کردن ماشین نداره جز نقاشی و چیزای دیگه کاریش نمیشه کرد ولی موست وانتد چرا میشود اسپورت کردن تمامون فول. حالا شنیدم نسخه های قدیمی یکی دیگه همچین قابلیتی داره و من یادم رفته میخوام بدونم ایا همینطوره و کدوم نسخه است ممنون میشم اونای که این بازی نت فور اسپید تمام نسخه هارو بازی کردن و این مورد میدونن یادشونه بهم بگن...

Bookmarks