ALIRE7A (05-02-09)
همونطور که از عنوان پیداست ... لطفا نتیجه بازی رو پیش بینی کرده و در نظرسنجی نیز شرکت کنید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(لطفا فقط نتیجه رو اعلام کنید) ... هیچکس حق نداره تیمی رو تهدید و یا تحقیر کنه ...
فقط و فقط نتیجه احتمالی بازی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (05-02-09)
|
خب من به استقلال رای میدم ...نتیجه : 4-1 به نفع استقلال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (05-02-09)
با سلام
وحید جان بهتر بود دوتا نظر سنجی قرار میدادی ، یکی که همین و دیگری اینکه شما دوست داشتید چه نتیجه ای بدست بیاد .
نظر من برد 2-0 استقلال
طرفدار پرسپولیسم اما احتمال بختش رو بیشتر می دونمو نهایتاً مساووی کنه...
اما پیش بینی چون دربی 2-2 مساویبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (05-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارادتمندیم مهندس ... اون اول گفتم که نتیجه رو پیش بینی کنید !!! و به نظرسنجی هم جواب بدید ؟! همین کافی به نظر میرسه !!!
من تا حالا ندیدم 2 تا نطرسنجی بذارن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه میشه تو یه تاپیک 2 تا نظر سنجی گذاشت ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه ؟ نه واقعا میشه ؟ یعنی امکانش هست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
باز هم مثل همیشه پرسپولیس برنده می شه !
ولی جدی ، مساوی میشه تا شیشه های اتوبوس رو این تماشاگر نما ها پایین نیارند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (05-02-09)
|
سلام وحید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی من قبلا یه هچین کاری توی یه فروم دیگه کرده بودم گفتم شاید اینجا هم بشه
حق با شماست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (05-02-09)
با وجود این همه مشکلات پرسپولیس و بردهای عالی استقلال من زدم برد پرسپولیس
ایشالا که پرسپولیس میبره اما احتمال مساوی شدن بیشتره
به دلیل همون شکسته شدن شیشه و اینا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (06-02-09)
شرمنده شما فقط شیکسته شدن شیشه هاش رو دیدید والا ما که قسمت نشده تا حالا بریم واسه دربی اما خوب شده 10 تا 15 کیلو مترری ازادی باشیم :دی
والا بعد از بازی از زمان جنگ هم بد تر می شه تهران 14.000.000 میلیونی رو 100.000 نفر به هم می ریزن اگه هر تیمی ببره به نابودی تهران می کشه که شهرداری تهران توانایی پرداخت نداره البته همین طوری که سال پیش یکی رو پرت کردن از طبقه دوم پایین چاقو کشی هاش به یه کنار بیمارستان که نزدیک اونجاست روز دربی اماده باشه :دی
پس کاری نداره کدوم تیم قشنگ بازی می کنه کدوم بد تنها چیزی که هست امنیت مهمه و صندلی ها و از همه مهم تر سلامت افراد سالی که پرسپلیس باخته بود بد بختا رو تا 12 شب تو رخت کن بودن اخرشم اتوبوس امد تو چمن ورزشگاه از اونجا سوار شدن از ضلع شمالی کمپ المپیک رفتن و الا می کشتنشون :دی
امید وارم هر چی باشه یه بازی زیبا کم حاشیه و سالم باشه
New Season
D J V A H I D (06-02-09), Mehdi_Full (06-02-09)
یادمه یه زمانی نتیجه گیری می کردیم ، همه به پرسپولیس رای می دادن ، خیلی پرسپولیسی های اون موقع الان نیستن که بیان و ببینن !
به نظر من اگه استقلال زود گل بزنه ، توان زدن گل های تعداد بالا رو داره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (06-02-09), Moein (11-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks