DOOM999 (21-02-16), M3RS4D 50062 (22-02-16), ViViD (21-02-16)
با درود
متاسفانه وضعیت ادارات بسیار تاسف بار هست ... چندین بار این مطلب رو دیده بودم و میخواستم بگم منتها یادم میرفت تا امروز
ساعت 7 صبح شروع ساعت کاری هست. ساعت 7:20 چراغ روشن کرد تازه..ساعت 7:40 دقیقه ،با ماهیتابه املت و نون سنگگ امد
از اون سمت هم یک سری افراد دیگه با دیگ آش میرفتن تو اتاق هاشون .. قانونا،شرعا،اخلاقا کارشون نادرست و پولشون حرام هست. چون حقوق اینها از پول نفت و مالیات و ... من و شماست
تازه اینجا ارگان خوبی بود به نسبت
و مردم بردار و صبور !!! هم نگاه میکردند و صبر
ما هم که حرف زدیم و کار بالا گرفت.. برای بقیه تعجبی بود
واقعا حق طلبی در این مملکت برای همه تعجبی شده!!!
DOOM999 (21-02-16), M3RS4D 50062 (22-02-16), ViViD (21-02-16)
|
ساعات آغاز به کار دستگاههای اجرایی و مراکز آموزش عالی و پژوهشی و بخشهای آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساعت 8 صبح، مدارس ساعت 7:15 تا 7:45 صبح، بانکها ساعت 7:30 صبح و واحدهای نظامی در ساعت 6:30 تا 7 صبح میباشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata.royalfalcon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما طوری این ساعات کاری رو بزرگ نوشتید ، انگار بنده از ساعات کاری مطلع نیستم
ساعت کاری این بیمارستان، 7 صبح هست. من هم نمیگم، بزرگ پشت شیشه چسباندند
M3RS4D 50062 (22-02-16)
حتی رئیس حراست هم که ورود کرد به قضیه، رسما گفت ساعت کاری 7 هست و باید 7 کار رو شروع کنید
M3RS4D 50062 (22-02-16)
بنده نزدیک ده سال هست که بعنوان کارمند پیمانی در یکی از شرکتهای صد در صد دولتی مشغول بکار هستم و در اکثر مواقع هم با ارباب رجوع سروکار دارم . کار من همیشه به موقع و مرتب انجام میشه ، صبحانه هم در منزل خورده میشه و حتی کار ارباب رجوع رو که خارج از ساعات کاری هست رو انجام میدم (قبل از ساعت 8 صبح و بعد از ساعت 4 بعد از ظهر) . اینو هم بدونید که من نهار رو پشت میز کاری میخورم که بازهم کار ارباب رجوع رو انجام میدم (شاید باور نکنید ولی واقعاً همینطور هست) ولی ارباب رجوع های خیلی کمی رو دیدم که احترام بنده رو نگه دارند و حتی بعضی هاشون بشدت پرخاشگری و توهین میکنن . وقتی به ارباب رجوع گفته میشه آقا پرونده شما یا مدارکتون ناقص هست یا پولی برای پرداخت مطالبات فعلاً موجود نیست جوش میاره فحش میده توهین میکنه یا حتی بوده مواردی که به درگیری فیزیکی کشیده شده . همین رو هم بگم که توهین به کارمند طبق ماده ۶۰۸ و ۶۰۹ مجازات داره که متاسفانه در شرکت ما به این قانون اصلاً توجهی نمیشه (در اسرع وقت با مدیرم درباره موضوع و نحوه اجرایی کردن این قانون صحبت میکنم) .
شما نمیتونید "وضعیت تاسف بار ادارات" که در عنوان تاپیک نوشتید به همه ادارات تعمیم بدید و توصیه میکنم یکطرفه قضاوت نکنید و درباره وضعیت تاسف بار ارباب رجوع ها هم مطلب بنویسید که اخلاق درستی ندارند .
AMD>INTEL (21-02-16), amirpcp30 (21-02-16), DOOM999 (21-02-16), M3RS4D 50062 (22-02-16), mohammad1985 (21-02-16)
کار شما درست هست مطمئن باشید ، پیش مردم دارای احترام هستید و چه این دنیا و اون دنیا، اجر کارتون رو خواهید دید.مگر میشود کسی در اداره ای چند بار برود و افراد خوب و با شخصیت انجا را نشناسد و به بقیه نگوید؟ اما افراد مثل شما خیلی خیلی کم هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata.royalfalcon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالب اینجا بود امروز وقتی ساعت 7:45 دقیقه به صورت سوالی پرسیدم ساعت کاری اینجا چند هست، سوال رو جواب نداد هیچ، مسخره بازی هم در اورد. واسه همین به افراد بالاتر در اون اداره مراجعه شد.
به نظرم یک مقدار بحث پرخاشگری ارباب رجوع به خاطر روند طولانی کاغذ بازی و عدم اطلاع رسانی از چگونگی انجام کارشون هست.
مثلا من خودم 2 ساعت تو راه بودم و رسیدم به اداره ای و اونجا تازه میگفت باید فلان مدارک هم باشد. خوب بهتر نیست هم کار خودت کمتر شود و ارباب رجوع.
این رو در سایت اطلاع رسانی کنید؟ شما که سایت هم دارید.
مورد دیگر هم این پرخاشگری به خاطر این هست که مردم حق شون رو بلد نیستند بگیرند.
با داد و بیداد کار درست نمیشود. بنده رفتم 2 بار پیش روابط عمومی و خوب ورود کرد و داشت قضیه حل میشد و مایل به ادامه دادنش نبودم که باز دیدم بی احترامی هست. و مدیر حراست ورود کرد.
یعنی مردم نمیدونن که به آرامی باید بالا دستی ها اون کارمند رو مطلع کنند، بلاخره هر سازمان، بازرسی دارد و ...
کارمند رسمی هم به هیچ عنوان نباید کسی بشه. وقتی کسی رسمی شد ، توپ هم تکون ش نمیده، و هر کاری دوست داشت میکنه
باید قراردادی باشن کارمندها
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 21-02-16 انجام شده است
|
خیر ، در جایی که کار میکنم چند نفر هستند که رسمی هستند ولی بنا بدلایلی مثل تخلفات اداری و بداخلاقی ، کسر حقوق یا تعلیق یا جابجا و حتی اخراج هم شدند . کارمند رسمی هم امنیت کاملی نداره و نمیتونه هرکاری که دوست داشت انجام بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما پارتی نداشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata.royalfalcon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما این ویدئو رو ببنید
http://www.hiclip.ir/video/Io1t
آقا شرمنده ما اومدیم وسط بحث. به نظرمن قبل از هرکاری زنها رو رو باید از ادارات اخراج کرد تا مردها برن سرکار..مشکل اصلی اینه که همه کارای خوب شرکتای خصوصی واسه زنهاست .مردا همه بیکارند.جاهای دولتی هم انصافا مردا خوب کار میکنن ولی زنها اکثرا بیکارند
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 22-02-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks