با تأیید شدید فرمایشات آرمین عزیز و این که گذشته از پرسپولیسی بودن خود من؛من هم دوس ندارم قطبی برگرده؛پروژه ی تخریب قطبی قبلاً صورت گرفته و قطبی هم نخواهد پذیرفت؛این اسم رو هم الآن بر سر زبون ها می اندازند تا بگن که مشکلاتی که قطبی ازش حرف زده بود و افشاگری کرده بود همش حرف بوده و این جری نیست تا هم قطبی خراب شه هم دایی و علی ابادی و بالاتری ها!!!نجات پیدا کنند؛
من خودم به پرویز مظلومی رأی می دم با این که می گم پرسپولیسی هستم اما مربی خوبی و قبولش دارم چون هم تقریباً آدم بادانشی هم کاریزما داره هم به درد کوتاه مدت خواهد خورد چون آشنایی بالاتری نسبت به لیگ امسال هم داره...
اگر تیم ملی صعود کرد که بعید می دونم و ایشالله شرایط برای بازگشت نخبگانی همچون قطبی به ایران فراهم شد ایشالله به زودی!!!حدودا! 70 روز دیگه؛اون موقع استفاده از قطبی و کادر قوی بهتر خواهد بود...هر چند بعید می دونم این تیم صعود کنه؛و کارنامه ی علی بادی ننگین تر از قبل خواهد بود؛شکست های تیم ملی کشتی در چند سال اخیر؛فوتبال و المپیک نشان از بی کفایتی عده ای داره؛
کاشکی هیچ وقت کفاشیان سرسپرده،رئیس فدراسیون نمی شد تا از این گروه گلابی خیلی راحت!!!صعود می کردیم نه با جون کندن که اونم نشه....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks