با این شرایطی که در تیم ملی وجود داره و همگی آگاه هستین به نظر شما بهتترین سرمربی از بین گزینه های زیر کدام است؟
با این شرایطی که در تیم ملی وجود داره و همگی آگاه هستین به نظر شما بهتترین سرمربی از بین گزینه های زیر کدام است؟
Armin-N (30-03-09)
|
به نظر من یه مربی خارجی با پسوند ( ویچ ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (30-03-09)
مسعود شصت چی بهترین انتخاب هست ... شوخی کردم...
یه مربی بزرگ مربی ایرانی هیچ شانسی نداره.... چون بازیکن هیچ اعتنایی به مربی ایرانی نمیکنه
به نظر من فیلیپ تروسیه ....
اما میدونم که مایلی کهن یا قطبی میشه
G E N E R A L ™ (30-03-09)
من فکر می کنم قطبی سر مربی خیلی خوبی است. اگر به ایران برگرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (30-03-09), Armin-N (30-03-09), G E N E R A L ™ (30-03-09)
همه ایرانی ها از قدرت مربیگری قطبی خبر دارن
منم آرزو میکنم قطبی برگرده و واقعا خوشحال میشم اینطور بشه
ولی
تو شرایط فعلی اصلا دوست ندارم قطبی بیاد
چرا؟
چون الان کاملا مشخصه که سرمربی رو موقت میخوان
و فقط واسه دل خوش کردن ملت هست
و البته واسه اینکه دایی رو از این وضعیت نجات بدن
چون الان 5% شانس داریم
اگه دایی رو نگه میداشتن واسه وقتی که صعود نکردنمون قطعی میشد مطمئن باشید مردم خیلی خیلی بیشتر به دایی فشار میاوردن
نظر من اینه که مربی ای که قراره انتخاب بشه فقط واسه همین دوره کوتاه چند بازی مقدماتی جام جهانی هست
و مربی ای که الان عهده دار این تیم داغون و از هم پاشیده بشه اعتبار خودش زیر سوال میره
بنابراین دعا میکنم قطبی برنگرده تو این شرایط چون اگه نتونه با همون 5% شانس صعود ، صعود کنه واسش گرون تموم میشه
البته از اونور اگه مربی ای شهامت عهده دار شدن تیم ملی با این وضع رو داشته باشه و بتونه تیم ملی رو به جام جهانی ببره تبدیل میشه به بزرگترین مربی تاریخ فوتبال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این رو (چقدر حرف میزنی تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من به قطبی رای نمیدم
و چون به قطبی نمیدم به بقیه مربی ها هم نمیدم
موفق باشید
(آخیش) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (30-03-09), amirpcp30 (30-03-09), D J V A H I D (30-03-09), M A H R A D (30-03-09), Rohham (30-03-09)
با تأیید شدید فرمایشات آرمین عزیز و این که گذشته از پرسپولیسی بودن خود من؛من هم دوس ندارم قطبی برگرده؛پروژه ی تخریب قطبی قبلاً صورت گرفته و قطبی هم نخواهد پذیرفت؛این اسم رو هم الآن بر سر زبون ها می اندازند تا بگن که مشکلاتی که قطبی ازش حرف زده بود و افشاگری کرده بود همش حرف بوده و این جری نیست تا هم قطبی خراب شه هم دایی و علی ابادی و بالاتری ها!!!نجات پیدا کنند؛
من خودم به پرویز مظلومی رأی می دم با این که می گم پرسپولیسی هستم اما مربی خوبی و قبولش دارم چون هم تقریباً آدم بادانشی هم کاریزما داره هم به درد کوتاه مدت خواهد خورد چون آشنایی بالاتری نسبت به لیگ امسال هم داره...
اگر تیم ملی صعود کرد که بعید می دونم و ایشالله شرایط برای بازگشت نخبگانی همچون قطبی به ایران فراهم شد ایشالله به زودی!!!حدودا! 70 روز دیگه؛اون موقع استفاده از قطبی و کادر قوی بهتر خواهد بود...هر چند بعید می دونم این تیم صعود کنه؛و کارنامه ی علی بادی ننگین تر از قبل خواهد بود؛شکست های تیم ملی کشتی در چند سال اخیر؛فوتبال و المپیک نشان از بی کفایتی عده ای داره؛
کاشکی هیچ وقت کفاشیان سرسپرده،رئیس فدراسیون نمی شد تا از این گروه گلابی خیلی راحت!!!صعود می کردیم نه با جون کندن که اونم نشه....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
در ضمن اگر بدونیم که قطبی سرش کلاه نمی ره و یحتمل این ها اصلاً باهاش تماس هم نخواهند گرفت برادری از جنس خود آقایان!!!!!!حاج محمد مایلی کهن؛سرمربی خواهند بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول کامل گفتی منم قبول دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (30-03-09)
منم قبول دارم اما رای میدهم چون بهترین گزینه هست اما نشه بهتره چون ضرر میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اين اوصاف مايلي كلنگ ميشه...
يه سئوال؟؟؟؟؟
چرا وينگادا اسمش اون بالا تو نظر سنجي هست؟؟؟؟
जीवन एक धोखा है.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks