محمدرضا هدايتي در بيشتر كارهاي مديري نقش افراد مسن را ايفا ميكند و به همين دليل اگر يك روز در خيابان او را بدون گريم ببينيد احتمالاً نميشناسيدش و خيلي عادي از كنارش ميگذريد! در ادامه ميتوانيد بخشهايي از بگومگو با محمدرضا هدايتي درباره آخرين ساخته مديري را بخوانيد:
از پس نقش منصورالممالك چطور برآمدي؟
شايد اين نقش در نگاه اول كليشهاي باشد ولي من سعي كردم آن را از اين قالب خارج كنم. تن صدايم را تغيير دادم و لهجه جديدي هم برايش درنظر گرفتم و به نظر خودم واقعاً از پسش برآمدم. البته اگر مردم از اين شخصيت خوششان بيايد كار ما سختتر ميشود. يعني هر دفعه كه داستان جديدي را شروع ميكنيم توقع دارند هم ماجرا و هم شخصيتها جديد باشند. من هم كه آقاي مديري هميشه نقشهاي مسن برايم انتخاب ميكند بايد سعي كنم نقش جديدم، پيرمردي باشم كه با نقشهاي قبليام فرق كند. ولي به نظرم روي هم رفته نسبت به كارهاي قبلي كار شيك و خوبي است اما جنبههاي بيرونياش كمتر است. يعني ممكن است طبق انتظاري كه مردم دارند مثل شبهاي برره نشود چون شخصيتهايش درونيتر و سنگينتر هستند.
در پشت صحنههايي كه بعد از تمام شدن مجموعه پخش ميشود بارها مهران مديري وسط ضبط به ديالوگهاي شما خنديد، دليل خاصي دارد؟
بعضي وقتها دو تا بازيگر يك چيزي برايشان ملكه ذهن ميشود. مثلاً جواد رضويان وقتي روبهروي مديري بازي ميكرد، براي هر دو نفرشان سخت بود در چشمهاي همديگر نگاه كنند و اگر اين اتفاق ميافتاد حتماً يكي از آنها خندهاش ميگرفت. الان هم آقاي مديري از كلماتي كه من ممكن است سر تمرين به ذهنم نرسد و موقع ضبط فيالبداهه بگويم خندهاش ميگيرد. ممكن است اگر اينها در زمان تمرين به ذهنم بيايد و مطرح شود جلوي دوربين آن خنده ايجاد نشود. چون يكدفعه ميشنود و خندهاش ميگيرد ديگر!
سطح كمي و كيفي مجموعههاي كمدي ساخته مديري و گروهش را چطور ارزيابي ميكنيد؟
اگر بخواهيم اين كارها را با طنزهايي كه در كشورهاي ديگر چهان وجود دارد مقايسه كنيم بايد محدوديتها، ممنوعيتها و خط قرمزهايي كه ساندگان مجموعههاي طنز در ايران دچارش هستند را هم در نظر بگيريم. نويسندههاي ما سختترين كار را انجام ميدهند چون هر شوخي باعث خنده ايرانيها نميشود. نويسنده ما نميتواند در مورد اقشار مختلف جامعه بنويسد چون نميگويم همه ولي عدهاي در مقابل آن جبهه ميگيرند. به هرحال ظرفيت عمومي ما هنوز جنبه مناسبي براي كار طنز ندارد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks