برای سایت زدن و کسب در آمد با ایده اولیه بکری باید داشته باشید . همچنین باید مطالب تخصصی در هر زمینه ای که میخواهید کار کنید بزنید . در کل باید خیلی هزینه کنید تا به مرحله درآمد برسید .
کاربر شهرسختافزار
با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی این انجمن.
قصد راه اندازی یک سایت رو دارم که درآمد عالی و توپی داشته باشه ولی در نوع این سایت موندم.
پس این تاپیک رو با دو سوال مهم و کلیدی شروع میکنم و به امید خدا در این موضوع موفق خواهم شد.
1. چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی و توپی داشته باشه ؟ ( نظر اکثر دوستان در حال حاظر سایت تفریحی هست !).
2. هاست این سایت رو هاست داخل کشور بگیرم یا هاست خارج از کشور ؟ ( با توجه به اینکه برای یوزرهای ایرانی هست ).
از شما دوستان گرامی خواهشمندم به طور کامل من را راهنمایی نمائید.
سربلند و پیروز باشید.
ممنونم.
|
|
برای سایت زدن و کسب در آمد با ایده اولیه بکری باید داشته باشید . همچنین باید مطالب تخصصی در هر زمینه ای که میخواهید کار کنید بزنید . در کل باید خیلی هزینه کنید تا به مرحله درآمد برسید .
Ariya2015 (11-01-16), M3RS4D 50062 (11-01-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست من . چون شما هدفتون رسیدن به درآمد هست باید یه برنامه ی بلند مدت و هدفمند داشته باشید و برای رسیدن به هدفتون باید صبور باشید و پشتکار زیادی هم داشته باشید این رو نمیشه گفت که شما به وسیله ی چه نوع سایتی میتونید به درآمدی که انتظارشو دارید برسید بلکه باید قبل از ایجاد سایت کنکاش و تحقیق کنید تا ببینید چه چیزی تو این برهه از زمان میتونه جوابگو باشه البته یه موضوع هم بسیار مهم هست و اون هم سطح تواناییهای خودتون در این زمینه هست البته باز هم میگم تو این نوع از مشاغل باید صبر و پشتکار داشته باشین تا بتونید به هدفی که میخواید برسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ariya2015 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ariya2015 (11-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks